Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Κατερίνα Νοτοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στο Υφυπουργείο Μακεδονίας και Θράκης (EIKONEΣ)

Στη Θεσσαλονίκη και το κτίριο του Υφυπουργείου Μακεδονίας Θράκης βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, για την καθιερωμένη σύσκεψη του με με τους εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και της Βορείου Ελλάδος, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ακούσει τα αιτήματά τους ενόψει της ΔΕΘ που ακολουθεί.


Αν και παλιότερα συγκαλούνταν στην Αθήνα, από πέρυσι ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να πραγματοποιείται στην πόλη και συγκεκριμένα στο πρωθυπουργικό γραφείο στο ΥΜΑΘ.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, οι αναπληρωτές υπουργοί Βιομηχανίας Στέργιος Πιτσιόρλας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος, οι υφυπουργοί παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος, Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης, Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου και ο διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας, ο πρόεδρος της ΔΕΘ Τάσος Τζήκας.


Δίπλα στον πρωθυπουργό κάθισαν ο κ.Τσακαλώτος και η υπουργός Κατερίνα Νοτοπούλου που ανέλαβε το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, μετά από την θέση της ως υπεύθυνη γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Send this to a friend