• Σάββατο, 19 Ιανουαρίου
  • 18:14

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Ο καθένας επιλέγει αυτό που νιώθει ότι τον εκφράζει», η απάντηση Καϊλή στο «καρφί» Χατζησωκράτη

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση- «καρφί» του στελέχους της ΔΗΜΑΡ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρη Χατζησωκράτη για τη συμμετοχή της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό, στη Θεσσαλονίκη.

«Σε όσους και όσες μου λένε: 'να την χαίρεστε την ευρωβουλευτίνα σας με την παρουσία της στο συλλαλητήριο' απαντώ ξεκάθαρα: Εγώ δεν την χαίρομαι καθόλου. Έτσι σίγουρα δεν χτίζουμε τη σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα», έγραψε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και του Κεντρικού Συμβουλίου της ΔΗ.ΣΥ.

«Ειδικά με τη ΔΗΜΑΡ έχουμε αρκετές διαφωνίες σε κάποια ζητήματα και υπάρχει η ελευθερία ο καθένας να επιλέγει αυτό που νιώθει ότι τον εκφράζει», απάντησε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή.

«Ειδικά με τη ΔΗΜΑΡ έχουμε αρκετές διαφωνίες σε κάποια ζητήματα και υπάρχει η ελευθερία ο καθένας να επιλέγει αυτό που νιώθει ότι τον εκφράζει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη γραμμή για τη δική μας παράταξη. Δεν έχει γίνει κάποια εσωτερική διαδικασία, ώστε να μπορέσουμε να αποφασίσουμε όλα τα μέλη της παράταξης. Όλες οι παρατάξεις θα έπρεπε να ρωτήσουν και τα μέλη τους, καθώς είναι ένα εθνικό ζήτημα και αυτή είναι η δική μου θέση» δήλωσε η κ. Καϊλή, μιλώντας στον real fm.

Send this to a friend