• Κυριακή, 20 Ιανουαρίου
  • 20:07

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

Τα κεκάκια συνεργάτιδας της Γεννηματά, το… ακριβό κόκκινο σακίδιο του Τσακαλώτου και ο πάντα ευγενής Βενιζέλος!

Διάφορα παραλειπόμενα είχε η σημερινή συζήτηση στη Βουλή, που μπορεί εντός Ολομέλειας η ένταση να ήταν στα ύψη, αλλά εκτός αιθούσης τα πράγματα ήταν φυσιολογικότατα!

Αρχικά, στα ενδότερα των γραφείων της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά γιόρτασαν τα γενέθλια της Τζένης, συνεργάτιδας της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, με ωραίες ευχές καρφωμένες πάνω σε κεκάκια!

Το κόκκινο σακίδιο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Άλλωστε κρύβει τόσο πολλά μέσα του . Είναι, όπως εξηγεί ο ίδιος, ακριβό, αλλά το γεγονός ότι το φερμουάρ του είναι το μισό ανοικτό δεν τον ανησυχεί διότι υποστηρίζει ότι η χώρα είναι σαν την Ελβετία και δεν κινδυνεύει από κλοπή…

Ο φωτογραφικός φακός, εξάλλου, «συνέλαβε» τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή στο περιστύλιο την βουλής να θαυμάζει εκθέματα έκθεσης που διοργανώνει το πανεπιστήμιο Αθήνας.

Λίγο παραπέρα, στο εντευκτήριο της Βουλής η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη με συνεργάτες της την ώρα που στο βήμα της Ολομέλειας μιλούσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, η ευγένεια του Βαγγέλη Βενιζέλου προς την Όλγα Κεφαλογιάννη είναι διαχυτική!

Send this to a friend