Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Η Κορίνα του «Πάτερ Ημών» μεγάλωσε και είναι πλέον τομεάρχης στη νεολαία κόμματος!

Η Κορίνα του «Πάτερ Ημών» μεγάλωσε και είναι πλέον τομεάρχης στη νεολαία κόμματος!

Ήταν από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα, τον καιρό που προβαλλόταν η πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 του ’94 «Πάτερ Ημών», όπου μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούσαν ο Κώστας Καρράς και η Ελένη Μενεγάκη.

korina_pater_imon

Ο λόγος για τη μικρή Κορίνα, την Kυριακή Δαμουλιάνου, που βέβαια από τότε μέχρι σήμερα έχει αλλάξει πολύ. Μπορεί στο βιογραφικό της να είχε και άλλες συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, όπως «Οι μεν και οι δεν», «Ασυνήθεις ύποπτοι» και «Είμαστε στον αέρα», αλλά πλέον έχει αφήσει πίσω της την ηθοποιία και ασχολείται με τα πολιτικά.

korina_pater_imon2

Ειδικότερα, είναι πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία, στα χνάρια τηλεοπτικού «μπαμπά» της, Κώστα Καρρά ο οποίος είχε θητεύσει ως βουλευτής από το 2000 έως το 2007 με τη Νέα Δημοκρατία.

korina_pater_imon3

Πάντως, η Κορίνα από τα εφηβικά της χρόνια ανήκει στην νεολαία της ΝΔ. Το 2014 κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές και βγήκε δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας και στις εκλογές του 2015 ήταν υποψήφια στη Β΄ περιφέρεια Αθηνών με τη ΝΔ.

Σήμερα, η 30χρονη πια Κορίνα είναι υπεύθυνη του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ στο τομέα των Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων.

korina_pater_imon4

Send this to a friend