
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Το ευχάριστο για τον Υπουργό είναι ότι δεν έχει χρειαστεί να διασωληνωθεί
Κορονοϊός: Για τρίτο 24ωρο νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, με την κατάσταση της υγείας του να έχει σταθεροποιηθεί.
Μάλιστα, όπως μετέδωσε το Open το πρωί της Πέμπτης, το χθεσινό βράδυ ήταν δύσκολο για τον κ. Πλακιωτάκη, καθώς συνεχίζει να είναι εμπύρετος και μάλιστα με υψηλό πυρετό. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ένας από τους λόγους -εκτός της δύσπνοιας- που τον οδήγησαν στη ΜΕΘ.
Πάντως, το σημαντικό της ιστορίας είναι ότι δεν έχει χρειαστεί να διασωληνωθεί, ενώ ο οργανισμός του έχει αντιδράσει θετικά στην αγωγή που του παρέχεται.
Τέλος, οι γιατροί έχουν ζητήσει από τον κ. Πλακιωτάκη να αποφεύγει να μιλάει, προκειμένου να έχει όσο περισσότερο οξυγόνο γίνεται.
Κορονοϊός: «Μπήκε» στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» ο Γιάννης Πλακιωτάκης
Σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμού εισήχθη πριν από λίγο ο υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης αφού ταλαιπωρείται εδώ κι μέρες από κορονοϊό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εισήχθη σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού για προληπτικούς λόγους και για να του χορηγηθεί οξυγόνο.
Δεν έχει διασωληνωθεί ενώ η κατάσταση του σύμφωνα πληροφορίες χαρακτηρίζεται σταθερή και ελεγχόμενη.
Μάλιστα, ο υπουργός χτες με μήνυμά του στα social media ευχαριστούσε για την αγάπη και τις ευχές που δέχεται. Συγκεκριμένα ανέφερε ««Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι σε καλά χέρια. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα».
Δείτε την ανάρτηση:
Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι σε καλά χέρια. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα. pic.twitter.com/RNJvvkfzLm
— Giannis Plakiotakis (@G_Plakiotakis) November 30, 2020
Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις
Κορονοϊός: Ανησυχία Δερμιτζάκη – «Με τόσα κρούσματα ξεχνάμε το άνοιγμα στις γιορτές»
Νότης Σφακιανάκης: «Χαμός» μεταξύ Κούγια και Σκορδά – «Η κυρία κάνει επίδειξη εξυπνάδας!» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ροή Ειδήσεων
23/09/2023 | 23:25
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ντρέπομαι πραγματικά, με αυτά που βλέπω, να πω ότι δεν έχω χρόνο – Αυτοκοροϊδευόμαστε»
23/09/2023 | 23:14
Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν κατασκευάζεται η ομορφιά της Μενεγάκη, είναι το γονίδιο της τέτοιο»
23/09/2023 | 22:52
Μίνως Μάτσας: «Πιθανώς να μην έκανα το επόμενο βήμα αν ήξερα ότι η Όλγα είναι πολιτικός»

23/09/2023 | 22:25
Κώστας Σκαφίδας: «Αυτός είναι ο λόγος που ο Στέλιος Καζαντζίδης δεν έκανε παιδιά – Αυτό το μυστικό το ήξερα μόνο εγώ»
23/09/2023 | 22:07
Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Άρεσε ο «νέος» Παναθηναϊκός, 80-73 την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ
23/09/2023 | 21:53
Αυτό είναι το σπίτι κολαστήριο στο Βόλο – Τι λένε οι γείτονες για τα μαρτύρια της 22χρονης στα χέρια του άντρα της
22/09/2023 | 07:24
Φουστάνος για Θεοδωρίδου: «Περάσαμε υπέροχα μαζί, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που βαριέσαι, θες την αλλαγή»

22/09/2023 | 07:54
Καινούργιου: Δεν με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ το ‘χω εγκαταλείψει τ’ όνειρο, αλλά θέλω άντρα στο σπίτι για να σκοτώνει τις κατσαρίδες
22/09/2023 | 08:03
Οδυσσέας Σταμούλης: Το παιδί πνίγηκε γιατί «μπλέχτηκε το πόδι του στο σκοινί της σημαδούρας»
22/09/2023 | 10:26
Στέφανος Κασσελάκης: Απαντά πρώτη φορά για το αν θέλει να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας με τον σύντροφό του

22/09/2023 | 09:23