Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

Ευτυχώς δηλαδή που γέμισε μαζούτ ο Σαρωνικός! Κουρουμπλής: «Οι ακτές είναι καθαρότερες από πριν…»

Σε μια ακόμη απίθανη δήλωση προέβη στέλεχος του κυβερνητικού σχηματισμού και πιο συγκεκριμένα ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, που ισχυρίστηκε κυνικά, αναφερόμενος στην απορρύπανση του Σαρωνικού μετά την βύθιση του «Αγία Ζώνη ΙΙ», ότι «οι ακτές είναι καθαρότερες από ότι ήταν πριν».

«Οι ακτές είναι καθαρότερες από ότι ήταν. Οι τελευταίες μετρήσεις του Νοεμβρίου, σε όλα τα σημεία, για τον βυθό είναι κάτω από το όριο που προβλεπόταν. Θα πάρουμε και την επόμενη μέτρηση και τότε θα καλέσουμε τους ξένους ανταποκριτές και τους συναδέλφους για να κάνουμε μία συζήτηση και μία συνέντευξη», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του υπουργού Ναυτιλίας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real Fm.

«Το προλάβαμε το κακό, έγινε εξαιρετικά καλή δουλειά…Πρέπει να σας πω, ότι και οι παλιές πίσσες που υπήρχαν στους βράχους καθαρίστηκαν όλες με καλέμι. Γίνεται ποιοτική δουλειά», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας ότι «θα περιμένουμε και άλλη μία μέτρηση, για να μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι. Εάν έχουμε τα στοιχεία αυτά και την επόμενη εβδομάδα που έχουμε τη μέτρηση θα ζητήσω από το υπουργείο Υγείας να έρθουν οι επιστήμονες από το ΚΕΕΛΠΝΟ να μετρήσουν».

Σημειώνεται, πως στη συνέντευξή του ο Π. Κουρουμπλής αναφέρθηκε και στις εκλογές της Κεντροαριστεράς, λέγοντας πως "ο χώρος θα συμβάλλει στην καλλιέργεια ενός κλίματος προγραμματικής σύγκλισης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό πιστεύω και για αυτό παλεύω, δεν το κρύβω. Πιστεύω ότι διευκολύνεται από το αποτέλεσμα αυτό...".

Send this to a friend