Αθήνα

16 oC

ελαφρές νεφώσεις

Να τι έκανε ο Κουρουμπλής στο Λονδίνο ενώ γέμιζε μαζούτ ο Σαρωνικός!

Σαν «εφτασφράγιστο μυστικό» κρατούσε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής το τι έκανε στο Λονδίνο τις πρώτες ώρες της βύθισης του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη 2», που είχε ως συνέπεια να γεμίσει ο Σαρωνικός μαζούτ και πίσσα.

Όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο ανταποκριτής στο Λονδίνο Θανάσης Γκαβός, ο κ. Κουρουμπλής βρισκόταν στο Λονδίνο για τη διεθνή εβδομάδα Ναυτιλίας, όπου έδωσαν το «παρών» ναυτιλιακοί παράγοντες από όλο τον κόσμο.

Ο κ. Κουρουμπλής έφτασε εκεί στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου και ενώ από την προηγούμενη μέρα είχε γίνει το ατύχημα στη Σαλαμίνα.

Συναντήθηκε με τον Βρετανό υφυπουργό ναυτιλιακών θεμάτων και υπουργό μεταφορών και συζήτησαν για θέματα διεθνούς ναυτιλίας, καθώς και για το Brexit και έφυγε εκτάκτως από το Λονδίνο την Τετάρτη στις 13 του μηνός, αφού πλέον η ρύπανση είχε λάβει τεράστιες διαστάσεις.

Μάλιστα, έφυγε πριν προλάβει να παραστεί στο γκαλά της εκδήλωσης, που σημειωτέον διήρκησε από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου.

Send this to a friend