Αθήνα

20 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Μαργαρίτα Παπανδρέου: Χώρισε η κόρη του πρώην πρωθυπουργού

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ξυδάκης: Ο Καραμανλής δεν είναι διεφθαρμένος- Τα έβαλε με ένα σύστημα διαπλοκής

Ατάκα που θα συζητηθεί έκανε στην πρόσφατη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84» και στην εκπομπή «η στάση των δύο» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης...

Ατάκες που θα συζητηθούν είπε στην πρόσφατη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84» και στην εκπομπή «η στάση των δύο» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, μιλώντας για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Ειδικότερα, ερωτηθείς γιατί δεν γίνεται συζήτηση για την περίοδο Κώστα Καραμανλή και αν κατατάσσεται σε αυτό που λέγεται «παλαιό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα» ο Νίκος Ξυδάκης είπε:

«Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν είναι διεφθαρμένος. Ότι στις θητείες του υπήρξε ολιγωρία και αβελτηρία και στα δημοσιονομικά και σε άλλες ζητήματα είναι πολιτική κριτική που κάνω, αλλά δεν έχω καμία ένδειξη για διαφθορά. Θα έλεγα μάλλον ότι ο Καραμανλής τα έβαλε με ένα σύστημα διαπλοκής. Δεν ξέρω αν νίκησε. Αλλά ποτέ κανείς από τους πολιτικούς του αντιπάλους δεν τον αποκάλεσε διεφθαρμένο. Οι μόνοι που τον καθύβριζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ ήταν τα ακροδεξιά υπόγεια της δεξιάς πολυκατοικίας. Και αυτόν έβριζαν και όλη την ηγεσία της ΝΔ, την πιο κεντροδεξιά. Και αυτό κράτησε από το 2000 για πάνω από μια δεκαετία».

Νατάσα Καραμανλή: Το συγκινητικό βίντεο για τα δίδυμα παιδιά της που σήμερα γίνονται 18
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – Μαρία Σάκκαρη: Ποζάρουν αγκαλιά στο Παρίσι- Οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες
Παιδιά «ανέκριναν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω οδηγός τραίνου (ΒΙΝΤΕΟ)
Πολάκης: Είναι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού – Συνυπογράφει για «γενίτσαρους της νέας τάξης πραγμάτων»
Εξεμάνη ο Τσίπρας στη Βουλή – Δεν τού έδινε το λόγο ο Τασούλας! «Φιμώνετε κάθε αντίθετη φωνή» – «Διακόπτω τη συνεδρίαση»
Ανδρέας Λοβέρδος: Παρουσιάζει την υποψηφιότητά του στις 16 Ιουνίου