Αθήνα

14 oC

αίθριος καιρός

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης έβαλε... γκολ!

Τα επιχειρήματα συνήθως κάνουν παραγωγικό τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων. Και σπανίως απογοητεύουν τους εμπνευστές τους.

Τα επιχειρήματα συνήθως κάνουν παραγωγικό τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων. Και σπανίως απογοητεύουν τους εμπνευστές τους.

Σε κάθε περίπτωση ο Κυριάκος Πιερρακάκης φαίνεται ότι είχε προετοιμάσει αρκετό καιρό πριν τον σχεδιασμό του με στόχο περισσότερα data και μείωση του πραγματικού κόστους για τους έχοντες -και είναι εκατομμύρια- κινητά τηλέφωνα.

Ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης άρχισε να ξεδιπλώνει την επιχειρηματολογία του στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου χθες ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καλέσει για αναλυτική συζήτηση τους εκπροσώπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Εκεί λοιπόν ο υπουργός υπενθύμισε τις διεθνείς μετρήσεις και τις μελέτες που διενεργώνται, όπου αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα είναι ακριβή στα δεδομένα- κάτι που επηρεάζει αρνητικά επιδρά τις διάφορες αξιολογήσεις της χώρας σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ανάλυση του υπουργού με επιχειρήματα έπεισε τελικώς τους παρόντες εκπροσώπους των εταιριών κινητής τηλεφωνίας και άνοιξε λίγο πριν τα Χριστούγεννα το γήπεδο για την μείωση του πραγματικού κόστους. Έβαλε γκολ, όπως θα έλεγαν και οι ποδοσφαιρόφιλοι...

Send this to a friend