• Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου
  • 20:59

Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του στον Δήμο Αθηναίων

Ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης, γιος του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Μιχάλη Παπαγιαννάκη, άφησε με ανάρτησή του στα social media, ανοιχτό το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του στον Δήμο Αθήνας.

"Όσον αφορά την πρόταση για υποψηφιότητά μου, έκρινα ότι για λόγους αρχής δεν έπρεπε να τη σχολιάσω διότι περίμενα την επίσημη τοποθέτηση του Δημάρχου. Σήμερα λοιπόν, δηλώνω ότι η πρόταση ισχύει και αναμένω την απόφαση του Κινήματος Αλλαγής" επισημαίνει ο Λ. Παπαγιαννάκης μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ανακοίνωσε ότι δεν θα διεκδικήσει τρίτη θητεία. Η συμμετοχή μου στην δημοτική του ομάδα αλλά και στην παράταξη του ως συντονιστής είναι μια σπουδαία εμπειρία και τον ευχαριστώ.
Η δουλειά που έχει γίνει είναι σημαντική και σε πολλές περιπτώσεις είναι δουλειά θεμελίωσης για το μέλλον της πόλης και άρα την χρησιμότητα της θα την δούμε σε βάθος χρόνου.

Όσον αφορά την πρόταση για υποψηφιότητά μου, έκρινα ότι για λόγους αρχής δεν έπρεπε να τη σχολιάσω διότι περίμενα την επίσημη τοποθέτηση του Δημάρχου. Σήμερα λοιπόν, δηλώνω ότι η πρόταση ισχυει και αναμένω την απόφαση του Κινήματος Αλλαγής.

Send this to a friend