Αθήνα

14 oC

σποραδικές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας εξαπολύει κυνηγητό εναντίον του τρομοκρατημένου Θέμελη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Καπετάνιο, μα τι λέει! Ο Τσίπρας θέλει “λιμάνι… ξηράς(!!)” στην Καστορία

Ενδιαφέροντα από πασης άποψης τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας στην ομιλία του στην Κοζάνη! Μάλιστα, σε…παγκόσμια πρεμιέρα ανακοίνωσε την κατασκευή “λιμανιού ξηράς” τσακίζοντας στην κυριολεξία χιλιάδες χρόνια ανθρώπινης ανικανότητας η οποία δεν εμπνεύστηκε και δεν κατασκεύασε ένα “λιμάνι ξηράς”. Πλέον, όμως η ανθρώπινη  χωρίστηκε στη μέση. Πλέον θα υπάρχει […]

Ενδιαφέροντα από πασης άποψης τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας στην ομιλία του στην Κοζάνη! Μάλιστα, σε…παγκόσμια πρεμιέρα ανακοίνωσε την κατασκευή “λιμανιού ξηράς” τσακίζοντας στην κυριολεξία χιλιάδες χρόνια ανθρώπινης ανικανότητας η οποία δεν εμπνεύστηκε και δεν κατασκεύασε ένα “λιμάνι ξηράς”. Πλέον, όμως η ανθρώπινη  χωρίστηκε στη μέση. Πλέον θα υπάρχει εποχή π.α.τ.γ. λ.ξ και εποχή μ.α.τ.γ.λ.ξ!  Δηλαδή, εποχή προ ανακοίνωσης Τσιπρας για λιμάνι ξηράς και … εποχή μετά ανακοίνωσης Τσιπρα για λιμάνι ξηρας)

Όπως είπε λοιπόν ακριβώς  “ειναι αναγκαία η δημιουργία ενός  – ας μου επιτραπεί η έκφραση- λιμανιού ξηρας στην Καστοριά”.

Η έκφραση του επετράπη και  – ας μας επιτραπεί η έκφραση  – μια ακόμη σελίδα στην ιστορία της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γράφτηκε με χρυσά γράμματα.

Μήνυση Σκέρτσου σε Τράγκα: «Αδιανόητα χυδαίοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί»
Μαζική κινητοποίηση στο facebook της Σακελλαροπούλου για τον Κουφοντίνα
Ζουράρις για Μάκαριο Λαζαρίδη: «Μαψυλάκας και σαπροδιψής» – Με αφορμή το σχόλιό του για τον Άρη Βελουχιώτη
Στηρίζει Μενδώνη ο Γεραπετρίτης: Είναι άξια υπουργός και έχει επιτελέσει άριστο έργο
Ν. Παππάς: Ο Καραμανλής στερεί από τους πολίτες 300 λεωφορεία εν μέσω πανδημίας
Όταν ο Φρανς Τιμμερμανς έδωσε συγχαρητήρια στον Πέτρο Κόκκαλη… Ο Φρανς, ο Πέτρος, η Αιντχόβεν και ο Ολυμπιακός