Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Μάχη» Σαμαρά- Τατούλη για τον βρεφονηπιακό σταθμό στην Πύλο- «Έχει ανείπωτο πολιτικό θράσος»

Κόντρα με προεκτάσεις έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Πέτρου Τατούλη με αφορμή τα εγκαίνια του βρεφονηπιακού σταθμού στην Πύλο το Δεκαπενταύγουστο.

Κόντρα με προεκτάσεις έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Πέτρου Τατούλη με αφορμή τα εγκαίνια του βρεφονηπιακού σταθμού στην Πύλο το Δεκαπενταύγουστο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, δεν βρέθηκε στα εγκαίνια, αν και πάντοτε μεριμνά ώστε να παρίσταται σε αντίστοιχες εκδηλώσεις, επικαλούμενος ανειλημμένες υποχρεώσεις κάτι που εξόργισε ον απερχόμενο περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη.

Η Περιφέρεια εξέδωσε ανήμερα των εγκαινίων σκληρή ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι «με ανείπωτο πολιτικό θράσος ο τέως πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς εγκαινιάζει σήμερα τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Πύλου, ένα έργο - προϊόν της δουλειάς και της αποτελεσματικότητας της «ανεκδιήγητης παρέας», όπως ο ίδιος δημόσια είχε χαρακτηρίσει τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και την περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου.

Προς ενημέρωση του κ. Σαμαρά, ο οποίος ως υπουργός ή πρωθυπουργός δεν έχει κανένα έργο να επιδείξει στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο, το έργο της ανέγερσης του Βρεφονηπιακού Σταθμού Πύλου εντάχθηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 - 2020 και από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας με επιπλέον 150.000 ευρώ και, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε, υλοποιήθηκε χάρις στην επίβλεψη και την εποπτεία της διαχειριστικής αρχής και του ίδιου του περιφερειάρχη».

Και καταλήγει: «Η αμετροέπεια που αντιπροσωπεύει η πολιτική πρακτική του τέως πρωθυπουργού, ξεπερνά τα όρια και αποκαλύπτει το λαϊκισμό αυτών που θέλουν να παραπλανούν τους πολίτες. Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι το έργο αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά της περιφερειακής αρχής και του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και την αγαστή συνεργασία με το Δήμο Πύλου - Νέστορος».

Κατόπιν αυτού προέκυψαν οι δεύτερες σκέψεις του κ. Σαμαρά ο οποίος δεν παρέστη στα εγκαίνια του βρεφονηπιακού σταθμού»

Send this to a friend