Αθήνα

20 oC

σποραδικές νεφώσεις

«Μάχη» στον αέρα της ΕΡΤ για Παναγιωτόπουλο- Τζανακόπουλο- «Έκοψαν» την εκπομπή

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση που είχαν σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Έντονη ήταν η αντιπαράθεση που είχαν σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν σχετικά με τη στάση της ΝΔ για την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος παρέπεμψε στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και καταφέρθηκε εναντίον του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου κάνοντας λόγο για " πρώην Κνίτες" που τα έδωσαν "όλα για την καρέκλα".

Αμέσως μετά ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε στον κ. Παναγιωτόπουλο, λέγοντάς του ότι οταν υπουργός σε μια κυβέρνηση "που χρεοκόπησε τη χώρα".

Η αντίδραση του Δημήτρη Τζανακόπουλου και τη δήλωση Βούτση:

Αναφορικά με την τοποθέτηση του Νίκου Βούτση κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Αρ. Μπαλτά, ο Δ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για ένα κομμένο και ραμμένο απόσπασμα και αναρωτήθηκε πώς δημιουργείται τεράστιο πολιτικό θέμα από μία πολιτική τοποθέτηση που μπορεί να κράτησε 30 λεπτά και αφορούσε μία γενική πολιτική ανάλυση.

«Δεν είναι τρόπος για να προάγουμε τη δημόσια συζήτηση παίρνοντας ένα μικρό απόσπασμα, το οποίο αποκόβουμε από τα συμφραζόμενά του και με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε πολιτικό θέμα. Ο κ. Βούτσης ήταν πάρα πολύ σαφής. Είπε ότι δεν είχαμε εκείνη την οργανωμένη δύναμη που θα μπορούσε να προστατεύσει την κυβέρνηση από τις πρακτικές υπονόμευσης στο εσωτερικό της διοικητικής μηχανής, πρακτικές υπονόμευσης που έχουν επισημανθεί επί μία τετραετία».

Send this to a friend