• Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου
  • 05:46

Αθήνα

20 oC

αίθριος καιρός

«Μαλλιοτραβήγματα» στη Χρυσή Αυγή! «Αρπάχτηκαν» Μιχαλολιάκος – Γερμενής στο twitter

Σε πλήρη διάλυση το ναζιστικό μόρφωμα, η Χρυσή Αυγή, μετά την αποτυχία να μπει στη Βουλή, καθώς ολοένα και περισσότερα στελέχη της οργάνωσης βάλλουν κατά του γενικού γραμματέα Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σε πλήρη διάλυση το ναζιστικό μόρφωμα, η Χρυσή Αυγή, μετά την αποτυχία να μπει στη Βουλή, καθώς ολοένα και περισσότερα στελέχη της οργάνωσης βάλλουν κατά του γενικού γραμματέα Νίκου Μιχαλολιάκου.

Εξάλλου, πέραν της απουσία της από τη νέα Βουλή, οι αποχωρήσεις βασικών και προβεβλημένων στελεχών, όπως είναι οι Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, Νίκος Κούζηλος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, έχουν προκαλέσει μεγάλους τριγμούς στον χώρο, δίνοντας μία νότα... εμφυλίου.

Αφορμή για ένα από τα τελευταία επεισόδια, ήταν η συνέντευξη του Νίκου Μιχαλολιάκου στην Δημοκρατία της Κυριακής όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εκτός Βουλής είχε μείνει και ο Συνασπισμός και αργότερα κυβέρνησε».

«Συνέντευξη στην "Κυριακάτικη Δημοκρατία" που κυκλοφορεί: "Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τελεί υπό διάλυση- ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ” #ΧΑ», σχολίασε στο twitter ο Ν. Μιχαλολιάκος, αναδημοσιεύοντας τη συνέντευξή του.

Στην ατάκα του αυτή, απάντησε ο Γιώργος Γερμενής, γράφοντας: «Μα αυτό ακριβώς και ο Συνασπισμός είχε μείνει εκτός βουλής και μετά από μερικά χρόνια έγινε κυβέρνηση, αλλά ο Αλαβάνος δεν είχε γαντζωθεί από μια καρέκλα και δεν την άφηνε, αντίθετα την έδωσε σε έναν νέο άνθρωπο όπως ο Τσίπρας».

Μάλιστα, ο «Καιάδας» απαντώντας σε ένα άλλο σχόλιο «κάρφωσε» ξανά τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής, λέγοντας: «Για την Ιστορία σου θυμίζω τα κόμματα που ανέλαβαν ο Σαλβίνι και η Λεπέν και στην Ελλάδα πιο πριν σου ανέφερα τον Τσίπρα. Νέοι άνθρωποι ορεξάτοι για δουλειά που γυρίζουν πόρτα – πόρτα τις γειτονιές στις πατρίδες τους, δεν αρέσκονται να κάθονται μέσα σε τέσσερεις τοίχους!».

O Nίκος Μιχαλολιάκος απαντώντας έγραψε: «Η αχαριστία είναι σημάδι αδυναμίας. Δεν γνώρισα ποτέ πραγματικά ικανούς άνδρες που να ήταν αχάριστοι».

Send this to a friend