Αθήνα

11 oC

αίθριος καιρός

Μαρκογιαννάκης «καρφώνει» Μητσοτάκη: Μου αντιπρότεινε όποια ΔΕΚΟ ή Ανεξάρτητη Αρχή θέλω αντί για υποψήφιος βουλευτής

Φανερά πικραμένος ο άλλοτε υπουργός και για χρόνια στέλεχος της ΝΔ στα Χανιά και την Κρήτη, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης ισχυρίστηκε πως ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, «κόβοντάς» τον από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις εθνικές εκλογές, τού αντιπρότεινε όποια θέση σε ΔΕΚΟ ή Ανεξάρτητη Αρχή ήθελε ως αντάλλαγμα…

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης μίλησε στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης και αφού έκανε λόγο για προσβολή στο πρόσωπό του, για αγνόηση από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη και την ηγετική ομάδα, αναφέροντας μάλιστα πως έκανε άπειρες τηλεφωνικές κλήσεις αποκάλυψε για τη συνάντηση που είχε- τελικά- στα Χανιά στις 19 Αυγούστου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Στο ραντεβού ο πρόεδρος μου είπε ότι ήθελε να κάνει ανανέωση και έτσι εγώ δεν είχα θέση στο ψηφοδέλτιο… Μου πρότεινε θέσεις διοικητή σε ΔΕΚΟ ή άλλους οργανισμούς. Μου πρότεινε όποια ΔΕΚΟ θέλω ή οποία Ανεξάρτητη Αρχή θέλω. Του είπα πως έχω δουλειά και δεν θέλω επαγγελματική αποκατάσταση…. Εκεί σταμάτησε η κουβέντα».

ΣΧΕΤΙΚΑ

Μάλιστα, ο κ. Μαρκογιαννάκης σημείωσε μεταξύ άλλων πως δέχτηκε πιέσεις για να είναι υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, ενώ όπως είπε την πρόταση του την έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Δέχτηκα πιέσεις να κατέβω υποψήφιος δήμαρχος… Δεν το δέχτηκα γιατί ο Νόμος του ΣΥΡΙΖΑ είναι καταστροφικός… Μου το πρότεινε η Ντόρα Μπακογιάννη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα τόνισε πως έχει δεχθεί κρούσεις και από άλλα κόμματα, αλλά δεν συζητά με κανέναν.

Send this to a friend