Αθήνα

12 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Απελπισία για Σαμαρά - Λατρεία για Βενιζέλο. Μήπως μπήκαν ιδέες στον Άδωνη....(Ήδη μπήκαν σε άλλους!)

Απελπισία για Σαμαρά - Λατρεία για Βενιζέλο. Μήπως μπήκαν ιδέες στον Άδωνη....(Ήδη μπήκαν σε άλλους!)

Η χθεσινή απογοητευτική ομιλία Σαμαρά στη βουλή αλλά και η γενικότερη εικόνα των πολιτικών αρχηγών ανέδειξε ως κερδισμένο στις εντυπώσεις τον Βαγγέλη Βενιζέλο. Ομολογουμένως δυο έξυπνες ατάκες και η προσωπική επίθεση προς τον Βαρουφάκη ξύπνησαν τους βουλευτές που είχαν αποκοιμηθεί από τις ομιλίες των άλλων αρχηγών. Ειδικά στη ΝΔ επικρατούσε κλίμα απελπισίας από την εμφάνιση Σαμαρά.

Όποτε λογικά ο Άδωνης Γεωργιάδης, δηλωμένος θαυμαστής του Β. Βενιζέλου ξέσπασε με ένα αποθεωτικό tweet:  «Οφείλω να πω δημοσίως ότι ο @EVenizelos ήταν σήμερα Επικός! Θαυμάσιος! Η τελευταία του ως Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ομιλία ήταν και η καλύτερή του», έγραψε.

Το tweet έκανε αίσθηση αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άδωνης επιφύλασσε κοπλιμέντα για τον απερχόμενο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον οποίο θεωρεί πολιτικά κοντά σε πολλά. Ρε μπας και του μπήκαν ιδέες του Άδωνη τώρα που ο ΒΒ έφυγε από Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ψάχνονται στη ΝΔ  (...ή στο ευρωπαϊκό μέτωπο) για νέα ηγεσία. Λέω...μπας....Κάποιοι κύκλοι πάντως ψάχνονται ήδη. "Ξέρετε κανέναν καλύτερο" λένε....

από τον ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Send this to a friend