• Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου
  • 07:37

Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

Πληθαίνουν τα «ζόρια» για τον Πρόεδρο! Μήνυση πολιτευτή Ε.Κ. στον Λεβέντη: «Μας εξαπάτησε…»

Μήνυση κατά του επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη καταθέτει ο πολιτευτής του κόμματος Νικόλαος Γεωργίου, οποίος ήταν υποψήφιος στο Υπόλοιπο Αττικής.

Σύμφωνα με το eReportaz.gr, που μεταφέρει την είδηση και μίλησε ο κ. Γεωργίου ο λόγος της μήνυσής του είναι πως ο κ. Λεβέντης του είχε πει ότι «βούλησή του είναι πως κάθε έξι μήνες, κάθε εκλεγμένος βουλευτής θα παραιτείται χάριν του επόμενου. Υπέγραψα σε υπεύθυνη δήλωση την συμφωνία και τοποθετήθηκα στην 6η θέση του ψηφοδελτίου της Περιφέρειας Αττικής περιμένοντας και εγώ να τηρήσει την υπόσχεσή του».

«Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μας χρησιμοποίησε και μας εξαπάτησε για τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015», συμπληρώνει. «Η συμφωνία μας με τον Β. Λεβέντη δεν τηρήθηκε, και δεν εφαρμόστηκε», συνεχίζει και όπως επισημαίνει: «Εξαπατηθήκαμε και ηθικώς και νομικώς, όλος μου ο αγώνας που έκανα στην Περιφέρεια μου τον κόσμο που πήγαινα στα γραφεία πήγανε άδικοι και χαμένοι, για να να ωφεληθεί ο κ. Λεβέντης».

«Πίστεψα στην καθαρότητα και την εντιμότητα του Κ. Λεβέντη, και τις θέσεις του στα 9 σημεία. Αυτός όμως, βόλεψε τους συγγενείς του σε υπηρεσίες αλλά και τους φίλους του», καταλήγει ο κ. Γεωργίου.

Πηγή: eReportaz.gr

Δημοφιλή