Αθήνα

10 oC

σποραδικές νεφώσεις

Μπογδάνος για MasterChef: «Αγαπώ τις βίγκαν λεσβίες- κι ας σκάσουν κάποιοι»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φαίνεται ότι είδε το MasterChef και θέλησε με μία του ανάρτηση να στηρίξει την παρουσία της πρώτης βίγκαν σεφ παίκτριας, που είδαμε στην πρώτη οντισιόν του.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φαίνεται ότι είδε το MasterChef και θέλησε με μία του ανάρτηση να στηρίξει την παρουσία της πρώτης βίγκαν σεφ παίκτριας, που είδαμε στην πρώτη οντισιόν του.

«Επ’ ευκαιρία MasterChef να πω (και ας σκάσουν κάποιοι) πως αγαπώ τις βίγκαν λεσβίες. Αυτό που δεν αγαπώ είναι όσους σπάνε καταστήματα και ναούς στο όνομα δικαιωμάτων. Εύχομαι λοιπόν η Ντέμη να σκίσει και ψήνομαι να πάω στο εστιατόριο που έχει με τη σύζυγό της για κρεμμυδόσουπα!», έγραψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στο Twitter και φυσικά δεν θα μπορούσε η ανάρτησή του να περάσει απαρατήρητη.

Δείτε την βίγκαν σεφ και την παρουσία της μπροστά από τους κριτές

Η Δήμητρα Γεωργίου πέρασε στην επόμενη φάση του MasterChef και έδωσε το δικό της μήνυμα κατά του ρατσισμού και της ομοφοβίας.

Όπως αποκάλυψε είναι παντρεμένη με γυναίκα και ελπίζει η κοινωνία να αποδεχτεί επιτέλους την διαφορετικότητα. «Σήμερα, εδώ μαζί μου, εκτός από τα αδέρφια μου και τους φίλους μου, είναι και η σύζυγός μου, η Άλκηστις που παρόλο τα δύσκολα που περνάει λόγω της επιλογής της να είμαστε παντρεμένες, παρ’ όλα αυτά είναι σήμερα εδώ και με στηρίζει και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Το οικογενειακό μου κλίμα είναι αρκετά φορτισμένο, οπότε συγκινούμαι όταν δικοί μου άνθρωποι με στηρίζουν. Θέλω να δείξω προς τα έξω πώς είναι σήμερα να είσαι παντρεμένη με μια άλλη γυναίκα και επιτέλους η κοινωνία πρέπει να το βλέπει αυτό ξεκάθαρα ότι υπάρχει και να μην συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν», είπε η Δήμητρα Γεωργίου.

Η αναφορά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στις «βίγκαν λεσβίες» που σχολιάστηκε πολύ:

Send this to a friend