Αθήνα

15 oC

αραιές νεφώσεις

O Α. Πόντας γκρεμίζει το διαδίκτυο για τα δικαιώματα των Γυναικών

Με σχεδόν ένα εκατομμύριο (1.000.000) θεάσεις σε Facebook και Youtube, ο Αποστολος Πόντας γκρεμίζει το Internet με το σύνθημα “Μην παίζετε το παιχνίδι αυτό”.

Με σχεδόν ένα εκατομμύριο (1.000.000) θεάσεις σε Facebook και Youtube, ο Αποστολος Πόντας γκρεμίζει το Internet με το σύνθημα “Μην παίζετε το παιχνίδι αυτό”.

Λόγος η διεξαγωγή, στις 16/01/2019 του τελικού του Ιταλικού Supercap μεταξύ των θρυλικών Μιλαν και Γιουβέντους, στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας! Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας που θα μεταδοθεί σχεδόν σε ολόκληρο τον κόσμο, ένας αγώνας όμως, που σαν κύριο μήνυμα του θα φέρει την φασιστική και απάνθρωπη άποψη πως οι γυναίκες είναι άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας! Άνθρωποι δίχως πλήρη δικαιώματα! Άνθρωποι-αντικείμενα που ανήκουν στους κηδεμόνες  τους… που είναι ιδιοκτησία των ανδρών τους!!

Ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Μ. και υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής Απόστολος Πόντας, υποστηρίζει οτι αγώνας αυτός δεν πρέπει να γίνει, γιατί η Ευρώπη είναι λίκνο της Δημοκρατίας και γιατί εμείς τόσο ως Έλληνες, όσο και ως Ευρωπαίοι, έχουμε όλοι την ίδια ευθύνη απέναντι στις γυναίκες αυτές! Γιατί τίθεται γενικότερο θέμα ανθρώπινων δικαιωμάτων. Γιατί, τα σύνορα της Ευρώπης δεν διασφαλίζονται με όπλα απέναντι στους πρόσφυγες! Διασφαλίζονται με την εξαγωγή των Δημοκρατικών Αρχών στις χώρες καταγωγής τους. Γιατί η προστασία του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των ανθρώπων, ανεξαρτήτως φύλου ή θρησκείας, αποτελεί Θεμέλιο της Δημοκρατίας, της Ευρώπης και της Ελευθερίας!

Ο Απόστολος Πόντας, όμως δεν σταματάει εδώ. Απευθύνει σε όλους ευρύτερο ακτιβιστικό κάλεσμα διαμαρτυρίας το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 11:00 στην πλατεία Φιλικής Εταιρείας, στην Αθήνα, με πορεία προς την Ιταλική Πρεσβεία και σύνθημα να μην γίνει ο αγώνας αυτός!

Το βίντεο που έγινε viral στα social media

Send this to a friend