Αθήνα

20 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Ο Άκης κεραυνοβολήθηκε όταν έμαθε για την αίτηση διαζυγίου» -Τι αποκάλυψε ο συνήγορος του για την απόφαση της Σταμάτη

Την αντίδραση του Άκη Τσοχατζόπουλου στο άκουσμα της είδησης της αίτησης διαζυγίου που υπέβαλε η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, περιέγραψε ο συνήγορος του πρώην υπουργού, Γιάννης Παγαρόπουλος. 

«Μόλις ο Άκης Τσοχατζόπουλος έμαθε την είδηση της αίτησης διαζυγίου που υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη κεραυνοβολήθηκε, δεν το πίστευε», ανέφερε ο κ. Παγαρόπουλος, μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, επισημαίνοντας ότι η απόφαση αυτή θα έχει επιπτώσεις και στην υγεία του κ.Τσοχατζόπουλου.

«Η απόφαση της κυρίας Σταμάτη τον έχει ήδη επηρεάσει, τον έχει διαλύσει, είναι ένα χτύπημα στο μαλακό υπογάστριο, το οποίο του έδωσε η μέχρι προχθές σύζυγός του. Εγώ μετέφερα στον Ακη  Τσοχατζόπουλο στο δικαστήριο την είδηση περί του διαζυγίου της κυρία Σταμάτη.  Όταν  το έμαθε κεραυνοβολήθηκε. Έτρεξα να προλάβω τις κάμερες επειδή έχω τη φιλία που έχω  με τον κ. Τσοχατζόπουλο για να του το πω πριν το μάθει και κοιτάει γύρω-γύρω.  Τον κοίταγαν όλοι οι  δημοσιογράφοι γνωρίζοντας ότι δεν ξέρει και περίμεναν ποιος είναι αυτός που θα του το πει και του το είπα εγώ.  Εγώ  ήμουν ο κομιστής της θλιβερής αυτής είδησης», ανέφερε

Ερωτηθείς για τους λόγους που η Βίκυ Σταμάτη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. ο κ. Παγορόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι το θέμα του διαζυγίου μπορεί να υπήρχε εδώ και καιρό στο μυαλό της .

«Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η ένταση της στιγμής, δηλαδή η επιστροφή στη φυλακή, ήταν τεράστια και  μπορεί να πυροδότησε κάποια σκέψη ή αντίδραση που είχε η κυρία Σταμάτη στο μυαλό της καιρό φυλαγμένη. Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι ειλικρινής ή όχι η πρόθεση του διαζυγίου διότι ό,τι γίνεται μέσα στο ζευγάρι δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν υπάρχει ουδεμία σκέψη ύστερη  που να συνδέεται με κάποια νομική πράξη διότι αυτά είναι λυμένα εξαρχής, το ότι ανήκει σε ποιον. Δεν εξυπηρετεί τίποτα όλη αυτή ιστορία. Πλην του διαμερίσματος της κυρίας Σταμάτη όλα τα άλλα είναι δημευμένα», σημείωσε.

Send this to a friend