Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο Κώστας Μπακογιάννης ένα 24ωρο στο Παρίσι για να δει πώς μαζεύονται τα σκουπίδια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από 1η Σεπτεμβρίου ο Κώστας Μπακογιάννης αναλαμβάνει καθήκοντα και θέλει να είναι προετοιμασμένος για το έργο που θα τελέσει.

Από 1η Σεπτεμβρίου ο Κώστας Μπακογιάννης αναλαμβάνει καθήκοντα και θέλει να είναι προετοιμασμένος για το έργο που θα τελέσει.

Ο Κώστας Μπακογιάννης μία ημέρα μετά την ορκωμοσία του πραγματοποίησε σύντομη επίσκεψη στο Παρίσι, προκειμένου να βρίσκεται από τα χαράματα μέχρι αργά το βράδυ μαζί με τους ανθρώπους που φροντίζουν για την καθαριότητα της Πόλης του Φωτός, η οποία εκτός από τους μόνιμους κατοίκους της, δέχεται και πάνω από 25 εκατομμύρια τουρίστες ετησίως.

Στις 4:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, ο Κώστας Μπακογιάννης βρισκόταν στο αμαξοστάσιο της καθαριότητας ενός από τα κεντρικά Διαμερίσματα του Παρισιού που αντιμετωπίζει παρόμοιες προκλήσεις με την Αθήνα: Μεγάλο αριθμό επισκεπτών, πολλά ιστορικά μνημεία και κτίρια και άλλα.

Είχε την δυνατότητα να παρακολουθήσει για αρκετές ώρες από κοντά τη διαδικασία της αποκομιδής των απορριμμάτων, πώς πλένονται και καθαρίζονται οι δρόμοι, τα πεζοδρόμια αλλά και οι κάδοι, και να δει τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, με τον οποίο επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πόλη. Μαζί του βρίσκονταν συνεχώς στελέχη της υπηρεσίας καθαριότητας που τον ενημέρωναν με κάθε λεπτομέρεια για όλα.

Send this to a friend