• Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
  • 09:40

Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο Τατσόπουλος «καρφώνει» τον Γραμματέα Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ υποδυόμενος τον ΕΑΜίτη παππού του!

Το θέμα με τον γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονα Σχοινά-Παπαδόπουλο και τους διορισμούς συγγενικών προσώπων του εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα, με τον πρώην βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο να τον «τρολάρει» άγρια!

[adsense]

Ειδικότερα, ο κ. Σχοινάς-Παπαδόπουλος στην «οργισμένη» απάντησή του στα σχόλια, που του έγιναν για τον διορισμό συγγενικών προσώπων, μεταξύ άλλων επικαλέστηκε τον προπάππου του, αναφέροντας: «Για τον προπάππο μου, που είχα την τύχη να τον γνωρίσω, δικαστή του ΕΑΜ και για τον παππού μου, αντάρτη στον Δημοκρατικό Στρατό που γλύτωσε την εκτέλεση στο τσακ αφού τον συλλάβανε τις μέρες της ήττας…».

[adsense]

Αυτό έδωσε την αφορμή στον Πέτρο Τατσόπουλο να σχολιάσει καυστικά και… υποδυόμενος τον πρόγονο του γραμματέα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, στο λογαριασμό του στο facebook: «Eίμαι έξι μήνες στο βουνό. Ζέχνω. Ξεπαγιάζω. Πεινάω. Τρώω φύλλα από τα δέντρα. Πίνω νερό από τις γούρνες. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια. Φοβάμαι ότι, την ώρα που κοιμάμαι, θα φάω καμιά σφαίρα. Πρέπει να προλάβω. Να σκοτώσω αυτούς που θέλουν να με σκοτώσουν. Μονάχα ένα όραμα με κρατάει όρθιο. Να διορίσει ο εγγονός μου τη φαμίλια στο δημόσιο».

Send this to a friend