Αθήνα

18 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε κρυφά τον αγαπημένο της

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Οι σχέσεις μου με τον Σταύρο Θεοδωράκη είναι ανύπαρκτες- Ο καθένας τραβάει το δρόμο του» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος Ορφανός διετέλεσε βουλευτής του Ποταμιού, όμως σήμερα, έχει επιλέξει να αποτραβηχτεί από τα φώτα και το πολιτικό σκηνικό γιατί, όπως λέει: «όταν αποχωρείς από κάπου, αποχωρείς». 

Ο Νίκος Ορφανός μίλησε στο «Έλα Χαμογέλα!» για τα χρόνια που ήταν βουλευτής και ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε αν θα επέστρεφε στην ενασχόληση του με τα κοινά.

[the_ad id=”493520″]

«Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δεν νομίζω ότι κάνω για την κεντρική πολιτική σκηνή της Βουλής. Διότι ακριβώς αυτή τη στιγμή ο ρόλος του βουλευτή είναι πάρα πολύ απαξιωμένος. Ο βουλευτής είναι ένα αναλώσιμο άτομο το οποίο πρέπει να υφίσταται, να είναι έρμαιο και πλήρως υποταγμένο στις ορέξεις του κάθε πολιτικού και κομματικού αρχηγού. Έπρεπε να κάνω αγώνα για να επανέλθω και να ξαναδώσω και να ξαναβρώ το στίγμα μου. Εγώ όταν μπήκα στην πολιτική είχα πάρα πολύ καλές προτάσεις κι όχι μόνο είχα, αλλά έβγαζα παραπάνω από όσα μου έμεναν ως βουλευτής. Δεν μπήκα για βιοπορισμό. Οι σχέσεις μου με τον Σταύρο Θεοδωράκη είναι ανύπαρκτες. Αποχώρησα εγώ. Ο καθένας τραβάει το δρόμο του. Δεν ήμασταν ποτέ φίλοι, ούτε κάναμε ιδιαίτερη παρέα. Βρεθήκαμε σε μια σχέση αμοιβαίας αλληλοεκτίμησης. Από εκεί και πέρα όταν έπαψε να με εκφράζει το κόμμα που ίδρυσε, αποχώρησα για να μην είμαι δυσάρεστος και με αποκαλούν το πνεύμα της αντίρρησης και της αντιλογίας. Από εκεί και πέρα διέκοψα κάθε γέφυρα. Όταν αποχωρείς από κάπου, αποχωρείς», απάντησε ο Νίκος Ορφανός.

https://youtu.be/CA_Eq3P22KI

Κατερίνα Μπατζελή: Δεν παζαρεύω την πολιτική μου πορεία στο ΠΑΣΟΚ από το οποίο ποτέ δεν έφυγα και θα συνεχίσω το ίδιο με το ΚΙΝΑΛ
O Αλέξης Πατέλης φορά μάσκα του Athens Pride 2021 και στέλνει το δικό του μήνυμα
Νίκος Χριστοδουλάκης: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε-Αποσύρεται και αφοσιώνεται στην οικογένειά του
Ο Γιάννης Σγουρός «έκλεισε την πόρτα» στο ΚΙΝΑΛ και φτιάχνει νέο κόμμα;
Μαρέβα Μητσοτάκη: Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε με sneakers και φούστα στη Βουκουρεστίου (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Μήνυμα Γεννηματά στα παιδιά που δίνουν Πανελλαδικές: Καλείστε να αποδείξετε ότι η νέα γενιά μπορεί να ξεπερνά τις δυσκολίες