• Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου
  • 14:49

Αθήνα

21 oC

ελαφρές νεφώσεις

Οργανώνονται οι Ανδρεοπαπανδρεϊκοί- Tι ετοιμάζουν παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου οργανώνονται με σκοπό την ανασύνταξη δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου οργανώνονται με σκοπό την ανασύνταξη δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Η πρώτη συνάντηση τους θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 3 Νοεμβρίου στην ΕΣΗΕΑ και μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή ο Δημήτρης Κρεμαστινός, ο Γιώργος Κασιμάτης, ο Δημήτρης Τσοβόλας, ο Περικλής Νεάρχου, ο Δημήτρης Μητρόπουλος, ο Αλέξανδρος Δαμιανίδης, ο Ηλίας Παπαηλίας, ο Βασίλης Ασημακόπουλος, ο Ανέστης Βλάχος, η Αγαθή Μακρίδη Βουσδρέλη, ο Γιάννης Τζώρτζης, ο Τάσος Μπιρσίμ, ο Χρήστος Χαλαζιάς, ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης από την Δράμα, ο Αριστομένης Συγγελάκης, ο Αναστάσιος Χωρέμης κτλ.

«Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος ως πρόσωπα και η εκδήλωση ουδεμία σχέση έχει με το ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ ή εκπροσώπους οποιουδήποτε άλλου κόμματος» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Τέλος, υπογραμμίζουν ότι «η Ανδρεοπαπανδρεϊκή πολιτική παρακαταθήκη είναι οδηγός και δέσμευση για την διαμόρφωση μιας δημοκρατικής-πατριωτικής πολιτικής γραμμής και ενός σχεδίου Εθνικής-Λαϊκής Στρατηγικής, που θα καλύψει το τεράστιο έλλειμμα και πολιτικό κενό, που υπάρχει στο δημοκρατικό πατριωτικό κέντρο και την δημοκρατική πατριωτική αριστερά».

Send this to a friend