
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Φανερά οργισμένος για την ειδική θεραπεία που ακολουθεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εμφανίστηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.
Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο twitter:
Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε να έρχεται ειδική θεραπεία για τον 90 ετών και πριν μια εβδομάδα να έφυγαν 27 χρόνος από τις Σέρρες και νέος πατέρας ο DJ που δεν είχαν πρόσβαση στην ειδική θεραπεία να εξηγήσουν στους γονείς και στα παιδιά των νεκρών … ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ
Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε να έρχεται ειδική θεραπεία για τον 90 ετών και πριν μια εβδομάδα να έφυγαν 27 χρόνος από τις Σέρρες και νέος πατέρας ο DJ που δεν είχαν πρόσβαση στην ειδική θεραπεία να εξηγήσουν στους γονείς και στα παιδιά των νεκρών … ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) November 24, 2020
Σταθερή και ελεγχόμενη η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου
Η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου παραμένει σταθερή επί του παρόντος και ελεγχόμενη, αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν από το Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, εισήχθη στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με διάγνωση covid-19 και νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ).
«Η μεταφορά του Αρχιεπισκόπου σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους», δήλωσε ο κ. Κονιδάρης, ο οποίος σημείωσε ότι ακόμη είναι άγνωστο πώς ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος νόσησε. «Πιθανότατα ο Αρχιεπίσκοπος ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού είτε το περασμένο Σαββατοκύριακο είτε τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, καθώς είχε υποβληθεί σε τεστ το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, το οποίο είχε βγει αρνητικό. Σε τεστ υποβλήθηκε και το περασμένο Σάββατο, δύο ώρες πριν συναντήσει τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη», διευκρίνισε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής.
Ακολουθήστε το TheCaller στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις
Κορονοϊός – Παγώνη: «Θα φοράμε μάσκες μέχρι το καλοκαίρι ακόμη και με το εμβόλιο»
Πάμε προς απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό τα Χριστούγεννα – Τι είπε ο Στέλιος Πέτσας
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου
Ο Νίκος Παπανδρέου γράφει στο TheCaller για τους δημιουργούς της εποχής μας, που συχνά αγνοούνται