Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

Παπαδημητρίου: «Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ» - Η απάντηση του Αρβανίτη

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης διασταύρωσε τα ξίφη του με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, στον αέρα εκπομπής.

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης διασταύρωσε τα ξίφη του με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, στον αέρα εκπομπής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Αρβανίτης διαμαρτυρήθηκε ότι ο συνομιλητής του τον διέκοψε, με τον κ. Παπαδημητρίου να λέει «εγώ έχω αρχίσει να νυστάζω».

«Είναι η έπαρση της δύναμης του ιδιοκτήτη σας και του πολιτικού σας προϊσταμένου. Εγώ αυτό δεν θα το ανεχτώ», του απάντησε ο κ. Αρβανίτης. «Άμα δεν το ανέχεστε μπορείτε να φύγετε», είπε ο κ. Παπαδημητρίου, κατηγορώντας τον ευρωβουλευτή ότι δεν ήρθε στην ώρα του. «Δεν ήσασταν στην ώρα σας, που είναι το πιο χαρακτηριστικό της συνέπειας. Σας περίμενα παρ΄ όλα αυτά γιατί ήθελα να έχω τη χαρά να συζητήσουμε», συμπλήρωσε.

Στο σημείο εκείνο, οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ προσπάθησαν να παρέμβουν, προκειμένου η συζήτηση να συνεχιστεί, καλώντας τον κ. Παπαδημητρίου να αφήσει τον συνομιλητή του «να ολοκληρώσει».

«Τι να ολοκληρώσει; Δεν κάνουμε σεξ, μια πολιτική συζήτηση κάνουμε», σχολίασε ο κ. Παπαδημητρίου. Η παραπάνω φράση προκάλεσε την αντίδραση του κ. Αρβανίτη: «Είστε αυθάδης. Άλλωστε, όπως το έχετε πει, μια σοβαρή Χρυσή Αυγή θα βοηθούσε πολύ το πολιτικό σύστημα της χώρας».

Ο κ. Παπαδημητρίου αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει υποστηρίξει κάτι ανάλογο, τονίζοντας ότι δεν αποτελεί απλώς «fake news», αλλά «'συκοφάντικ' news».

Send this to a friend