Αθήνα

10 oC

βροχοπτώσεις μεγάλης έντασης

Πολλοί Μαρουσιώτες στην εκδήλωση του Θοδωρή Καστανάκη για ένα «έξυπνο» Μαρούσι

Κι όμως η προεκλογική περίοδος μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, οι δημοτικές εκλογές μπορεί να έχουν ουσία.

Κι όμως η προεκλογική περίοδος μπορεί να είναι ενδιαφέρουσα, οι δημοτικές εκλογές μπορεί να έχουν ουσία.

Απόδειξη  η εξαιρετική, όπως αποδείχθηκε, πρωτοβουλία του Θεοδωρή Καστανάκη Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό Ενωμένο Μαρούσι του Γιώργου Καραμέρου να καλέσει ειδικούς και να μιλήσουν ενώπιον των δημοτών για το πως μια πόλη όπως το Μαρούσι μπορεί να γίνει καλύτερο.

Στην κατάμεστη αίθουσα του δήμου Αμαρουσίου, πολίτες όλων των ηλικιών,, βρέθηκαν μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη, παρακολουθώντας επιτυχημένες πρακτικές που έχουν εφαρμοστεί σε πόλεις της Ελλάδας και του κόσμου, με την προβολή εκπληκτικών βίντεο. Η θεματική εκδήλωση, που παρακολούθησε και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Καραμέρος, πιστώνεται στην πολύ σωστά δομημένη δουλειά που γίνεται από τον Θεοδωρή Καστανάκη για νέες ιδέες που μπορεί να εφαρμοστούν στις πόλεις.

Για τις έξυπνες πόλεις και τις νέες εφαρμογές που κάνουν την καθημερινότητα του δημότη καλύτερη, μίλησαν οι Γιώργος Αλοίμονος (Αναλυτής Μέντορας) Γιάννης Ευμολπίδης (Χωροτάκτης, Πολεοδόμος) Ευθύμιος Μπακογιάννης (Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ Δρ. Πολεοδόμος Συγκοινωνιολόγος Μηχανικός ) Μιχάλης Στάγκος (Ιδρυτής ID-GC) και Κωνσταντίνος Χαμπίδης (chief Digital Officer του Δήμου Αθηναίων.

Τη συζήτηση που ολοκληρώθηκε με τοποθετήσεις και ερωτήσεις από το ακροατήριο, συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σταματόπουλος.

Send this to a friend