• Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου
  • 07:50

Αθήνα

7 oC

αραιές νεφώσεις

«Σύντροφοι, ούτε ταξί δε γεμίζουμε πλέον…»: Πρώην δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ τα είπε όλα με μια φράση!

«Αποτυχία» ήταν η συγκέντρωση για τα απορρίμματα και την επένδυση στο Ελληνικό με θέμα «Διαχείριση των Απορριμμάτων», που διοργάνωσε ο πρώην δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης, που ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Κορτζίδης.

Όπως γράφει μεταξύ άλλων σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα vimaonline.gr, που δημοσιεύει και φωτογραφίες:

«Ο Χ. Κορτζίδης έχοντας στη μνήμη του περασμένα μεγαλεία, τότε που έριχνε λίγα μέτρα από τα κάγκελα στην παραλία του Ελληνικού παρουσία πλήθους κόσμου και κάποιων πολιτικών, τότε που πίστευε αφελώς ότι η οικονομία ακμάζει γενικότερα όταν "αντιστέκεσαι", έχει βάλει ως σκοπό της ζωής του να ακυρώσει την επένδυση του Ελληνικού.

Ψάχνει να βρεί συνεχώς προσχήματα. Ένα από αυτά είναι η δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων 5-6 δήμων μέσα στο αεροδρόμιο. Η σύμβαση με τον επενδυτή δεν προβλέπει κάτι τέτοιο. Εκείνος το ξέρει, όπως το ξέρει και ένας άλλος πρώην δήμαρχος που ήταν παρών, ο της Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, ο οποίος το παραδέχθηκε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης του.

Αυτό όμως δεν φαίνεται να έχει καμία σημασία για τον πρώην του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Οι διοργανωτές περίμεναν τουλάχιστον 500 άτομα. Τελικά ήρθαν περίπου 40. Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας. Κατήφεια, μιζέρια και βαρεμάρα ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους και ο "επαναστάτης" πρώην δήμαρχος να αναπολεί τα περασμένα μεγαλεία.

«Σύντροφε, ούτε ταξί δεν μπορούμε να γεμίσουμε πλέον», φέρεται να ψέλισε ο πρώην δήμαρχος, κατά τη διάρκεια των ομιλιών, απευθυνόμενος στους άλλους δύο πρώην δημάρχους (Κόκκορης, Ορφανός), που είδαν φως και... μπήκαν».

Πηγή: vimaonline.gr

Δημοφιλή