Αθήνα

13 oC

αυξημένες νεφώσεις

Ψεκάστε, καταθέστε, διοριστήκατε! Ο αγώνας του Ρουμελίωτη τώρα δικαιώνεται! Ξανά καβάτζα για τον άνθρωπο - χαμαιλεόντα

Ψεκάστε, καταθέστε, διοριστήκατε! Ο αγώνας του Ρουμελίωτη τώρα δικαιώνεται! Ξανά καβάτζα για τον άνθρωπο - χαμαιλεόντα

ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥΛΙ, ΑΠΟ ΚΑΒΑΤΖΑ ΣΕ ΚΑΒΑΤΖΑ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ

Δεν πέρασαν και πολλά 24ωρα από την κατάθεσή του στην επιτροπή αλήθειας (της Ζωής) για το χρέος. Ο άνθρωπος -χαμαιλέοντας, ο ισόβιος αυτός κρατικοδιαίτος παρίας,  ο Π. Ρουμελιώτης διορίστηκε πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αυτός είναι ο νέος σταθμός της καριέρας του κ. Ρουμελιώτη ο οποίος μπορεί πλέον να διεκδικήσει μια θέση στον ρεκόρ γκίνες για την ικανότητα που έχει να μεταπηδά από την μια πολιτική περίοδο στην άλλη, από κυβέρνηση σε κυβέρνηση και βέβαια από καβάτζα σε καβάτζα!

Ο άνθρωπος  - χαμαιλέοντας, η καβάτζα προσωποποιημένη,  τα κατάφερε για μια ακόμη φορά, αφήνοντας άναυδα όλα τα κορόιδα  (εμάς)

Απλά το θέμα είναι οτι θα πρέπει να θεσπιστεί και ένα νέο ρεκόρ γκίνες για το πόσες φορές μπορεί κάποιος να δαγκώσει το χέρι που τον ευεργέτησε.

Ο Π. Ρουμελιώτης ήδη ετοιμάζει την επόμενη κατάθεσή του που θα "σκίζει" τον Τσίπρα στην επόμενη εξεταστική του 3ου Μνημονίου...

[adsense]

Και ένα σχετικό Ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το ΚΙΝΗΜΑ: Ιδού τι έλεγε ο κ. Ρουμελιώτης το Δεκέμβριο του 2010, για τις προσπάθειες της κυβέρνησης Παπανδρέου και το τεράστιο πολιτικό θάρρος του Πρωθυπουργού

Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, σχετικά με την υποκρισία και τη σκοπιμότητα που οδηγούν έναν αξιωματούχο και μάλιστα, εκπρόσωπο της χώρας σε διεθνή οργανισμό, να εκτίθεται δημοσίως…

Ιδού τι έλεγε ο κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης στο ρ/σ FLASH τον Δεκέμβριο του 2010, πριν δει φυσικά το… φως το «αληθινό».

Απολαύστε τον ιδιαίτερα από το τρίτο λεπτό και μέτα να δηλώνει δημοσίως και με παρρησία, ότι «η Ελλάδα προχωράει ικανοποιητικά, αναγνωρίζονται οι προσπάθειες της, η Ελλάδα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού, σερνόμασταν για δεκαετίες, ο Πρωθυπουργός (Γ. Παπανδρέου) επέδειξε τεράστιο πολιτικό θάρρος που αναγνωρίζεται διεθνώς».

Το ηχητικό ντοκουμέντο, αδιάψευστος μάρτυς – σε αντίθεση με τον κ. Ρουμελιώτη.

Εδώ και δύο χρόνια, λέει τα αντίθετα. Γιατί άραγε;

Ας απαντήσει ο ίδιος πότε έλεγε αλήθεια.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο κ. Ρουμελιώτης, αν συνεχίσει να επιμένει στις σημερινές αναφορές του, οφείλει να απαντήσει στο ακόλουθο απλό ερώτημα:
Γιατί δεν παραιτήθηκε;

Send this to a friend