Αθήνα

25 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

«Έπεσαν οι μάσκες» για τον νοσταλγό της Χούντας Παν. Ψωμιάδη! «Αποθεώνει» τον δικτάτορα Παπαδόπουλο (ΦΩΤΟ)

«Έπεσαν οι μάσκες» για τον νοσταλγό της Χούντας Παν. Ψωμιάδη! «Αποθεώνει» τον δικτάτορα Παπαδόπουλο (ΦΩΤΟ)

Ανήμερα της «μαύρης» επετείου της 21ης Απριλίου και της συμπλήρωσης 50 ετών από τη χούντα των συνταγματαρχών επέλεξε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και άλλοτε στέλεχος της ΝΔ Παναγιώτης Ψωμιάδης για να δείξει την… προτίμησή του στη δικτατορία Παπαδόπουλου.

Με ένα ποστάρισμά του στο facebook ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο δικτάτορας Παπαδόπουλος. Δίπλα έχει ένα κείμενο στο οποίο ο πρωτεργάτης της Χούντας φέρεται να ζητά «συγγνώμη» με ειρωνικό τρόπο, απαριθμώντας μία σειρά δήθεν «επιτευγμάτων» της δικτατορίας.

«Ζητώ συγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα όσα κακά του έκανα. Αναφέρω μερικά: Δεν είχαμε δημόσιο χρέος, ανεργία, λαθρομετανάστες, είχαμε βαριά βιομηχανία, όλοι οι δημόσιοι οργανισμοί ήταν κερδοφόροι, το 1972 πήρα βραβείο από τον ΟΟΣΑ και το χειρότερο που σας έκανα ήταν ότι κοιμόσασταν με ανοιχτά παράθυρα με κίνδυνο να κρυολογήσετε», αναφέρει η λεζάντα της φωτογραφίας για να προσθέσει ο Παν. Ψωμιάδης το δικό του σκωπτικό σχόλιο: «Εκανες και λάθη όμως».

Send this to a friend