Αθήνα

16 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Ρένα Δούρου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της, Γιάννη Μπενίση (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Ρένα Δούρου, η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής έκανε εχθές μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της με τον σύντροφό της Γιάννη Μπεσίνη.

Η Ρένα Δούρου, η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής έκανε εχθές μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της με τον σύντροφό της Γιάννη Μπεσίνη.

Το ζευγάρι, το οποίο εδώ και χρόνια έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, βρέθηκε εχθές σε θεατρική παράσταση στο «Θέατρο Τέχνης».

Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί στο φακό του tlife.gr σε μία από τις σπάνιες κοινές τους εξόδους.

Ποιος είναι ο σύντροφος της Ρένας Δούρου

Ο Γιάννης Μπενίσης έχει σπουδάσει μαθηματικός, υπήρξε στο παρελθόν μέλος της ΚΝΕ και ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ. Eίναι επιχειρηματίας και έχει δυο γιους από τον πρώτο του γάμο.

Η εξομολόγηση της Ρένας Δούρου για τον σύντροφό της & το σύμφωνο συμβίωσης

Η Ρένα Δούρου ήταν ίσως από τους πρώτους που έκαναν σύμφωνο συμβίωση στη χώρα μας και έχει μιλήσει στο παρελθόν για την απόφασή της να μην παντρευτεί με τον καλό της. «Είναι ένα διαφορετικό πλαίσιο δέσμευσης. Σε περίπτωση χωρισμού δεν χρειάζονται δικηγόροι και δεν πυροδοτούνται καταστάσεις που μπορούν να ακυρώσουν ό,τι ωραίο έχεις ζήσει με τον άνθρωπό σου. Σε περίπτωση διαφωνίας λύεται πάρα πολύ εύκολα η σχέση και κρατάς μόνο τα καλά».

Σε άλλη της συνέντευξη η Ρένα Δούρου είχε εξομολογηθεί ότι ο σύντροφός της είναι το αλεξικέραυνό της.

Send this to a friend