Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ρεσιτάλ Άδωνι! Διαδικτυακή καμπάνια για την απομάκρυνση του Λαζόπουλου από τον Alpha

Ρεσιτάλ Άδωνι! Διαδικτυακή καμπάνια για την απομάκρυνση του Λαζόπουλου από τον Alpha

Κάλεσμα για συλλογή υπογραφών σε διαδικτυακή καμπάνια στο avaaz.org για την απομάκρυνση του γνωστού παρουσιαστή Λάκη Λαζόπουλου από το κανάλι του Alpha κάνει μέσω του λογαρισμού του στο twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις δηλώσεις του για τον Σόιμπλε και τους αναπήρους.

[adsense]

Άλλο που δεν θέλει βέβαια ο Άδωνις που έχει ανοίξει εδώ και καιρό κόντρα με τον Λαζόπουλο, οπότε άλλος ένας λόγος παραπάνω να ζητήσει την απομάκρυνση Λαζόπουλου από τον Alpha. Μάλιστα, ο ίδιος επισυνάπτει τον σύνδεσμο με το ψήφισμα στο λογαριασμό του στο twitter, το οποίο αναφέρει: "Διοίκηση Alpha TV: Απομάκρυνση του Λάκη Λαζόπουλου από τον Alpha".

Τι αναφέρει το ψήφισμα στο avaaz.org

"Γιατί είναι σημαντικό;

Στο επεισόδιο της εκπομπής Αλ Τσαντίρι Νιουζ, ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος, στην προσπάθειά του να προπαγανδισει εναντίον του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσέβαλε με τον πιο απαράδεκτο τρόπο όλους τους ανθρώπους που βρίκσκονται καθηλωμένοι σε αναπηρικό αμαξίδιο, με την φράση: «Όταν ένας άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται και σε μια ιδέα. Αυτό το λέω παράνοια, το λέω παραφροσύνη».

[adsense]

Γι' αυτό το λόγο, ζητούμε από την διοίκηση του Alpha TV, την απομάκρυνση του Λάκη Λαζόπουλου από τον σταθμό, ως παραδειγματισμό για τέτοιες απαράδεκτες ρατσιστικές συμπεριφορές".

Send this to a friend