• Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου
  • 12:18

Αθήνα

16 oC

αραιές νεφώσεις

«Ροζ σκάνδαλο» για γνωστό παντρεμένο πολιτικό; Σεξ, λεφτά & ταξίδια με 24χρονη φοιτήτρια

«Ροζ σκάνδαλο» για γνωστό παντρεμένο πολιτικό; Σεξ, λεφτά & ταξίδια με 24χρονη φοιτήτρια

Ένας γνωστός πολιτικός, μια 24χρονη φοιτήτρια και μια σχέση με σεξ, λεφτά και ταξίδια!

Ο άνδρας που σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso είναι πασίγνωστος πολιτικός και όνομα πρώτης γραμμής επέλεξε να βρει μέσα από ιστοσελίδα Escort Service μια νεαρή κοπέλα που θα τον συνοδεύει στα ταξίδια του και θα του κάνει συντροφιά με αντάλλαγμα ακριβά δώρα, κάλυψη εξόδων και ό,τι άλλο ζητήσει.

Η 24χρονη φοιτήτρια αποκαλύπτει μιλώντας στην εφημερίδα ότι συνοδεύει τον γνωστό πολιτικό στα επαγγελματικά ταξίδια που κάνει τους τελευταίους μήνες στο εξωτερικό. «Όλα ξεκίνησαν με ένα μήνυμα που έστειλε στο προφίλ μου σε σάιτ γνωριμιών. Η συζήτηση εξελίχθηκε και αποφάσισα να τον γνωρίσω από κοντά. Διάλεξε ο ίδιος το μέρος όπου θα βρισκόμασταν. Μου είπε ότι έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί καθώς πέραν του ότι είναι γνωστός, είναι και παντρεμένος», λέει η νεαρή φοιτήτρια στην Espresso.

Περιγράφει επίσης πως περνάει με τον γνωστό πολιτικό: «Τον ακολούθησα στο εξωτερικό, σε ένα ταξίδι του. Εγώ έμενα στο ξενοδοχείο και τον περίμενα. Όταν τελείωνε πηγαίναμε βόλτες και τρώγαμε σε υπέροχα εστιατόρια. Έκτοτε, έχουν γίνει και άλλα ταξίδια και αυτό που έχω να πω είναι ότι ο εν λόγω είναι ιδιαίτερα ρομαντικός. Περνάω τέλεια μαζί του».

Send this to a friend