Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

"Σφάχτηκαν" Οικονόμου- Βλάχος! «Είσαι αλήτης, θα σου δείξω εγώ»- «Άντε από εδώ, ορφανό του Άκη»

"Σφάχτηκαν" Οικονόμου- Βλάχος! «Είσαι αλήτης, θα σου δείξω εγώ»- «Άντε από εδώ, ορφανό του Άκη»

Ένα πολύ... χοντρό επεισόδιο στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, που πέρασε στα ψιλά αναδεικνύει ο δημοσιογράφος Στέφανος Λιγνός.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο thetoc.gr, κατά τη διάρκεια της προ ημερών συζήτησης στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών για τη διαφθορά και τη διαπλοκή ο βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον βουλευτή Αττικής της Ν.Δ. Γιώργο Βλάχο.

Ο Β. Οικονόμου κατηγόρησε το Γ. Βλάχο ότι γέλασε όταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος είπε στο Μητσοτάκη: «Δικός σας βουλευτής είναι ο Οικονόμου, που ήταν δεξί χέρι του Άκη, βέβαια έχει αλλάξει πολλά κόμματα, αλλά τώρα είναι σε εσάς». Επίσης, διαμαρτυρήθηκε όταν ο Γ. Βλάχος μίλησε στην υφυπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, διότι πίστευε ότι τον ειρωνευόταν.

«Άντε από εδώ, ορφανό του Άκη» του είπε ο Γ. Βλάχος με τον Β. Οικονόμου να του φωνάζει: «Είσαι αλήτης, θα σου δείξω εγώ». Χρειάστηκε η…πυροσβεστική κίνηση του βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή που συγκράτησε τον Γ. Βλάχο που κινούνταν έξαλλος προς την πλευρά του Β. Οικονόμου.

Σύμφωνα με τον Στ. Λιγνό, πάντως, αυτή είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις για τον εν εξελίξει πόλεμο μεταξύ των βουλευτών της Ν.Δ. και των νέων υποψηφίων που έχουν λάβει άτυπα το χρίσμα σε πολλές περιφέρειες. Ο παρασκηνιακός πόλεμος σε πολλούς νομούς είναι σκληρός με εκατέρωθεν πυρά, με υπόγεια κτυπήματα, με τη διαρροή παραπολιτικών σε ΜΜΕ και γενικά με τη χρησιμοποίηση κάθε μέσου.

Send this to a friend