Αθήνα

19 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Όνομα έχεις;»: Νέο «σόου» Ζωής Κωνσταντοπούλου που φώναζε έξαλλη σε αξιωματικό της ΕΛΑΣ (vid)

Ένταση σημειώθηκε έξω από το Ειρηνοδικείο Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως, καθώς αστυνομικές δυνάμεις μπλόκαραν τους διαδηλωτές που έφτασαν στο σημείο για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για τους πλειστηριασμούς.

Ένας άνδρας προσπάθησε να περάσει τις προστατευτικές λαμαρίνες που βρίσκονται στην είσοδο των δικαστηρίων, σκαρφαλώνοντας πάνω από την κλούβα της αστυνομίας για να εισβάλει στο χώρο του Ειρηνοδικείου, με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, να κραυγάζει σε αξιωματικό Αστυνομίας.

Στο βίντεο απεικονίζεται να μιλά σε έντονο τόνο σε έναν αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας. «Όνομα έχεις;» του φωνάζει, ενώ εκείνος δεν της απαντά.


Για όσους θυμούνται, η Ζωή Κωνσταντοπούλου το έχει ξανακάνει να πάει σε αξιωματικό Αστυνομίας και να του φωνάζει. Ήταν τον Μάιο του 2015, όταν ως πρόεδρος της Βουλής πήγε να τα «ψάλλει» στον επικεφαλής αξιωματικό της ΕΛΑΣ, καθώς η πορεία συγκεντρωμένων είχε ανακοπεί από αστυνομικές δυνάμεις στο ύψος των ανθοπωλείων στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας.

«Από ποιον έχετε εντολή;» ρώτησε, απαιτώντας εξηγήσεις και πρόσθεσε πως η αστυνομία δεν έχει δικαίωμα να κλείνει την πρόσβαση στη Βουλή. «Εγώ έχω δώσει εντολή η Βουλή να είναι ανοιχτή σε όποιον θέλει να διαμαρτυρηθεί» τόνισε απευθυνόμενη στον υπεύθυνο αξιωματικό η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Send this to a friend