
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Η Αθηναΐδα Νέγκα φιλοξένησε την Υφυπουργό Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη και η πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 μεταξύ άλλων και για τον μισθό και τα προνόμια που απολαμβάνουν τα υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης.
«Εάν κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν ισχυρές βάσεις, μπορούν να «τρελαθούν», να επηρεαστούν από τα προνόμια. Δεν έχω δει πολλούς να επηρεάζονται, γιατί η γενιά μας είναι πολύ «χτυπημένη». Τα τελευταία 15 χρόνια ζούμε ένα τσουνάμι κρίσεων, προσωπικών, οικονομικών, κοινωνικών. Δε μπορούμε να επηρεαστούμε», δηλώνει Σοφία Ζαχαράκη.
«Δεν σου είπα να γίνεις το κοριτσάκι με τα σπίρτα, ο πιο ταπεινός άνθρωπος του κόσμου. Εκ των πραγμάτων υπηρετείς έναν ρόλο αλλά από την άλλη πρέπει να καταλάβεις ότι όλα αυτά είναι τρομερά εφήμερα», τονίζει η Υφυπουργός Τουρισμού.
«Αν εγώ απόψε πω κάτι εντελώς λανθασμένο, που αδικεί και τη συνολική προσπάθεια του κόμματος, την επόμενη μέρα όλα αυτά έχουν φύγει. Είναι κάποια εξωτερικά χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου. Δε χρειάζεται, για παράδειγμα, που πήγα χθες για 6 ώρες στη Λαμία να οδηγήσω εγώ, με πήγαν», σημειώνει στη συνέχεια η Σοφία Ζαχαράκη.
«Όλα αυτά πρέπει να καταλάβουμε ότι μας διευκολύνουν, έτσι ώστε να παράγουμε έργο. Την επόμενη μέρα τα έχουμε χάσει», επισημαίνει.
«Ο μισθός ενός Υφυπουργού είναι κάτω από 3.000 ευρώ περίπου. Ένας άνθρωπος με πτυχία θα μπορούσε στην κανονική αγορά να βγάλει πολλά περισσότερα. Εμείς όταν πηγαίνουμε σε ένα ταξίδι είναι πληρωμένες οι διαμονές, εγώ έχω επιλέξει να μη μου πληρώνει το Υπουργείο το τηλέφωνο, το πληρώνω μόνη μου. Και εννοείται ότι έχεις το αυτοκίνητο, που σε πηγαίνει στις επαγγελματικής φύσεως υποχρεώσεις, όχι όμως στις προσωπικές προφανώς», ξεκαθαρίζει η Υφυπουργός Τουρισμού.
«Επιτρέπει μία άνεση. Και στα ταξίδια σου, αν θέλεις έχεις την αποζημίωσή σου, για να έχεις τα γεύματα, τη διαμονή σου και τα λοιπά. Δεν επιδιώκω να γίνω πλούσια, δε μετρούν για μένα και τόσο τα λεφτά, έχω πολύ κακή σχέση μαζί τους», παραδέχεται η Σοφία Ζαχαράκη.
Ροή Ειδήσεων
03/06/2023 | 23:31
Ξάνθη: «Δεν είχα γάλα να το ταΐσω», είπε η 27χρονη που εγκατέλειψε το νεογέννητο βρέφος της

03/06/2023 | 21:46
Στα εγκαίνια του μουσείου για τον Ούλοφ Πάλμε στη Χερσόνησο ο Ανδρουλάκης – Μαζί και ο Παπανδρέου και ο Γιοαχίμ Πάλμε
03/06/2023 | 21:37
Αντώνης Βλοντάκης: Έχω ψάξει τα κινητά των παιδιών μου και δεν ντρέπομαι καθόλου – Δεν έχω εμπιστοσύνη στους άλλους
03/06/2023 | 21:30
Έβρος: Προφυλακίστηκαν οι 5 συνοριοφύλακες που κατηγορούνται για συμμετοχή σε διακίνηση μεταναστών

03/06/2023 | 20:39
Αυτιάς: Υπήρξε η στιγμή που άνοιξε η γη και με κατάπιε στην τηλεόραση- Μην το ζήσει κανείς ποτέ
03/06/2023 | 20:32
Ο Ερντογάν κάλεσε τους Τούρκους «να ενωθούν» και προανήγγειλε συνταγματική αναθεώρηση
03/06/2023 | 20:26
Θεσσαλονίκη: Φρίκη με την ασέλγεια 81χρονου σε 14χρονη – Τήν απειλούσε και τήν χτυπούσε για να μη μιλήσει

03/06/2023 | 20:20
Καβάλα: Ψάχνουν τον δολοφόνο 68χρονης γυναίκας – Ανατροπή μετά τα αρχικά ευρήματα που δεν έδειχναν εγκληματική ενέργεια

02/06/2023 | 00:04
Η μεγαλύτερη στιγμή στην ένδοξη ιστορία του ΠΑΟ: Ο τελικός με τον Άγιαξ στο Γουέμπλεϊ
02/06/2023 | 10:46
«Έσπασε» η Άννα Βίσση και ξέσπασε σε δάκρυα: «Φοβάμαι μην τελειώσει αυτό που κάνω»

02/06/2023 | 10:32
Παράσυρση αστυνομικού στην Κατεχάκη: «Δεν τον είδα ποτέ» – Τα πρώτα λόγια του γιατρού που παρέσυρε και σκότωσε τον άτυχο άνδρα
02/06/2023 | 08:50
Λένα Φλυτζάνη: Aυτή είναι η νεαρή παρουσιάστρια που πήρε τη θέση της Εύας Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΪ
02/06/2023 | 16:08