Αθήνα

23 oC

αυξημένες νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Παρουσιαστής του ΣΚΑΪ βγήκε on air με γύψο… ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ)

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΝΕΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ»: Την Κυριακή η εκδήλωση Ανανεωτικής Αριστεράς και Κινήσεων Πολιτών

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΝΕΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ» συνδιοργανώνουν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, 11.30 π.μ, η Ανανεωτική Αριστερά και οι Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία.

.

Θα μιλήσουν: Γιώργος Καμίνης βουλευτής Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Καρκατσούλης π. βουλευτής με το Ποτάμι, Θόδωρος Μαργαρίτης εκ μέρους της Γραμματείας της Ανανεωτικής Αριστεράς, Στέφανος Παραστατίδης γραμματέας οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής,  Μαρία Στρατηγάκη αν. Καθηγήτρια Κοινωνικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Μιχάλης Χάλαρης Γραμματέας Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία.  Συντονίζει ο Γιώργος Μπουλμπασάκος.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προσπάθεια διεύρυνσης του Κινήματος Αλλαγής ως ανοιχτού και ευρύτερου φορέα της Κεντροαριστεράς, με ξεκάθαρο στίγμα σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας. Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί την εναλλακτική λύση στο νέο άγονο δικομματισμό, στις ασκούμενες συντηρητικές πολιτικές της κυβέρνησης και στην ισοπεδωτική αντιπολίτευση του αριστερού λαϊκισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίκεντρο της συζήτησης θα είναι οι μεταβολές που προκαλεί η πανδημία στην κοινωνία, στις εργασιακές σχέσεις, στα δικαιώματα, στις πολιτικές εξελίξεις.

Η συζήτηση για την ταυτότητα, τις στρατηγικές επιλογές και την πολιτική τακτική του ΚΙΝΑΛ έχει σημασία όσο συνδυάζεται με την εξωστρεφή δράση και τις θέσεις για τα προβλήματα της κοινωνίας και των πολιτών.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί από το Youtube του Κινήματος Αλλαγής και από τις σελίδες στο fb Κίνημα Αλλαγής, Ανανεωτική Αριστερά- Κίνημα Αλλαγής και Κινήσεις Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία.

Γρηγόρης Νιώτης: Δεν έχω καμία επαφή με Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η νοσταλγική φωτογραφία από το 1969 με τη μητέρα του, που έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή
«Πόσο μας λείπεις…»: Το συγκινητικό μήνυμα της Μπακογιάννη για την μητέρα της
Καθαρίστηκε μετά από χρόνια το γκράφιτι στον μεγάλο πέτρινο τοίχο του Κεραμεικού – Η ανάρτηση Μπακογιάννη
Μητσοτάκης για τα θύματα της Marfin: «Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ»
Όλγα Κεφαλογιάννη–Μίνως Μάτσας: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο τους