Αθήνα

10 oC

αίθριος καιρός

Όλυμπος: Στα Καλύβια, Γιώργος Παπανδρέου και Φίλιππος Σαχινίδης: Δείτε φωτογραφίες

Στην περιοχή του Ολύμπου και πιο συγκεκριμένα στα Καλύβια, βρίσκονται ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Σαχινίδης.

Σε ανάρτησή του στο facebook, που συνοδεύεται και από σχετικές φωτογραφίες, το στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, αναφέρει:

Πρωί-πρωί ξεκινήσαμε με τον Πρόεδρο Γ. Παπανδρέου από την Ελασσόνα για τα Καλύβια Ολύμπου.

Στα Καλύβια μας περίμεναν οι φίλοι Γιαννης και Μιχαλης Νανος που κάλεσαν τον Πρόεδρο για να τον ξεναγήσουν στον Ελασσονιτικο Όλυμπο και τις ομορφιές του. Μας πρόσφεραν για πρωινό μπομπότα και μπατζινα.

Μετά ξεκινήσαμε για το Καταφύγιο Χρηστάκη. Στην παρέα μας και ο Στέλιος Νάνος γιος του Μιχάλη. Ο συνονόματος ξάδελφος του Στέργιος Νάνος (Asterios Nanos) γιος του Γιάννη έμεινε στα Καλύβια με τη σύζυγο του Βιβή (Vivi Gkougkouli) για να φροντίσουν τις προετοιμασίες για το μεσημεριανό γεύμα.

Σε περίπου μια ώρα φτάσαμε στο Καταφύγιο που βρίσκεται σε υψόμετρο 2500μ. Στην πορεία προς το καταφύγιο στις μεγάλες και ευχάριστες εκπλήξεις η συνάντηση με άγρια άλογα και αγριοκάτσικα.

Μόλις φτάσαμε στο καταφύγιο Χρηστάκη ο Γ. Παπανδρέου άρχισε να φωτογραφίζει το μοναδικής ομορφιάς τοπίο. Στη συνέχεια με την γκλίτσα στο χέρι ξεκίνησε η πορεία προς το Μυτίκα.

Send this to a friend