σποραδικές νεφώσεις

Στυλίδα: Αλαλούμ με υποψήφιο δήμαρχο που μπέρδεψε την επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με… διαδόσεις των Αθηναϊκών ΜΜΕ

Συνεχίζονται οι αναταράξεις σε όλη την Ελλάδα από την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την υποστήριξη υποψήφιων δημάρχων.

Μάλιστα στη Στυλίδα, ένας υποψήφιος δήμαρχος, ο Γιάννης Αποστόλου, απέδωσε ότι αυτά «διαδίδονται από Αθηναϊκή εφημερίδα και το διαδίκτυο», αγνοώντας προφανώς την επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αποστόλου, που σύμφωνα με πληροφορίες στηρίζεται από τους τοπικούς βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, εκτίμησε προφανώς ότι η επίσημη στήριξη τού κάνει εκλογική ζημιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Στο παιχνίδι μπήκε και ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας που λίγο ή πολύ διέψευσε το κόμμα και τον Πάνο Σκουρλέτη αναφέροντας ότι «η ανακοίνωση του Γραφείου τύπου με την οποία προτείνει στους πολίτες να υπερψηφίσουν σε πανελλαδικό επίπεδο συνδυασμούς, δημιούργησε λανθασμένες εντυπώσεις στην τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας».

Άμεση απάντηση ήρθε και από τη Νέα Δημοκρατία και τη ΝΟΔΕ Φθιώτιδας που τόνισε πως «μετά το επιτυχημένο δημοψήφισμα και την μετατροπή του ΟΧΙ σε ΝΑΙ σε 17 ώρες, το σκίσιμο των μνημονίων και το κλείσιμο των τραπεζών, τις πετυχημένες μεταγραφές βουλευτών σχηματίζοντας κυβέρνηση ‘’κουρελού’’ για την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, τώρα έχουμε και ΣΥΡΙΖΑ κεντρικής διοίκησης και ΣΥΡΙΖΑ επαρχίας».