Αθήνα

19 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Κόπηκε η εκπομπή του Σρόιτερ με Πετράκο και Βόβολη και οι αρνητές του κορονοϊού οργίασαν!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Συνεργασία ΠΑΣΠ – Καμίνη για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών στη Νομική σχολή

Συνάντηση εργασίας είχαν φοιτητές από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών με τον δήμαρχο της πρωτεύουσας Γιώργο Καμίνη, τον οποίον και ενημέρωσαν για το τεράστιο πρόβλημα της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών στον πεζόδρομο της Μασσαλίας.

Συνάντηση εργασίας είχαν φοιτητές από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών με τον δήμαρχο της πρωτεύουσας Γιώργο Καμίνη, τον οποίον και ενημέρωσαν για το τεράστιο πρόβλημα της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών στον πεζόδρομο της Μασσαλίας.

Οι εκπρόσωποι της φοιτητικής παράταξης ΠΑΣΠ του Οικονομικού της Νομικής, Περικλής Τσαρός, Σταύρος Σακκάς και Γιώργος Σιαπέρας συζήτησαν με τον κ. Καμίνη για την έξαρση του προβλήματος της χρήσης ναρκωτικών σε κοινή θέα και τη διακίνηση ουσιών στον χώρο ανάμεσα στο κτίριο της Νομικής και του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αθηναίων.

Περιέγραψαν τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές πηγαίνοντας και φεύγοντας από τη σχολή τους, εξέφρασαν  την αγωνία τους για τις συνθήκες υγιεινής που επικρατούν στην περιοχή, καθώς και τον προβληματισμό τους για την έλλειψη κρατικής πρόνοιας για τους ουσιοεξαρτημένους.

Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει να επιμένει στην ανάγκη ενίσχυσης της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης, καθώς και στις δράσεις αναζωογόνησης της περιοχής με πολιτιστικές εκδηλώσεις, επισημαίνοντας στους φοιτητές ότι η κατάρρευση των κρατικών δομών πρόνοιας έχει επιτείνει το πρόβλημα. Ο κ. Καμίνης τόνισε προς τους φοιτητές ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για τη δημιουργία χώρων ιατρικώς ελεγχόμενης χρήσης ουσιών, που θα περιορίσουν τη δημόσια χρήση και τους θανάτους στον δρόμο, και ότι ο δήμος Αθηναίων είναι έτοιμος να πρωτοστατήσει στην πρωτοβουλία.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε τους φοιτητές για την ευαισθητοποίηση και την επίσκεψή τους και συμφωνήθηκαν κοινές πρωτοβουλίες στην περιοχή.

(πηγή: newsta.gr)

«Δεν αναφέρομαι μόνο στους λίγους ‘’ψεκασμένους’’»: Η φράση του Μητσοτάκη που ξένισε πολλούς
Συντετριμμένη η Κεραμέως από τον τραγικό χαμό δύο μαθητών στη Σμύρνη
Συνάντηση Τσίπρα – Διαμαντοπούλου με «φόντο» την υποψηφιότητά της
Τσίπρας: O Μητσοτάκης δίνει εντολές στο φιλοκυβερνητικό Τύπο! Όσα σκονάκια και να στείλει οι πολίτες βιώνουν τις δραματικές επιπτώσεις της αδράνειάς του
Τσιόδρας: Ξέσπασε ο πρωθυπουργός για τις επιθέσεις στον καθηγητή – «Είναι απαράδεκτες»
Ξέσπασμα Καρανίκα για 28η Οκτωβρίου! «Σκασμός φασίστες, ρουφιάνοι και ακροδεξιοί»