Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Τατσόπουλος για Καμμένο-Παπακώστα- Κρανιδιώτη: Τρία πολιτικά σούργελα συναντώνται- Πλούσιο υλικό για το «Δελφινάριο»

Για «Δελφινάριο» και «πολιτικά σούργελα» έκανε λόγο ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος αναφερόμενος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο και τις συναντήσεις του με την ανεξάρτητη βουλευτή Κατερίνα Παπακώστα και το πρώην στέλεχος της ΝΔ Φαήλο Κρανιδιώτη.

Αναδημοσιεύοντας την είδηση ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολίασε μεταξύ άλλων πως «κοινός στόχος των τριών πολιτικών σούργελων; Ο Ερντογάν; Μην ακούω αηδίες. Ποιος Ερντογάν; Ο Κυριάκος. Πλούσιο υλικό για το "Δελφινάριο" εάν ο ένας από τα τρία σούργελα δεν ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας. Καλά ξεμπερδέματα».

Αναλυτικά η ανάρτησή του στα social media:

«Επειδή μάλλον δεν πήρατε είδηση τον... σεισμό, έκρινα σκόπιμο να σας ενημερώσω. Την ώρα που η δικτατορία του Ερντογάν κλιμακώνει τις προκλήσεις της, ο Πάνος Καμμένος θεωρεί ως εθνική προτεραιότητα να συναντήσει στο υπουργείο του έναν στρατόκαυλο ακροδεξιό πολιτευτή, που δεν αξιώθηκε ποτέ να βγει καν βουλευτής, οπότε είπε να μεταπηδήσει απευθείας στην αρχηγία ενός κόμματος (do it yourself, που λένε) και να μετράει τα δημοσκοπικά ποσοστά του στις υποδιαιρέσεις κάτω του μηδενός, καθώς και μία άλλη κυρία, που διαγράφτηκε πρόσφατα από τη Νέα Δημοκρατία και την "είδε" επίσης η ίδια ως επικεφαλής νέου δεξιού κινήματος. Κοινός στόχος των τριών πολιτικών σούργελων; Ο Ερντογάν; Μην ακούω αηδίες. Ποιος Ερντογάν; Ο Κυριάκος. Πλούσιο υλικό για το "Δελφινάριο" εάν ο ένας από τα τρία σούργελα δεν ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας. Καλά ξεμπερδέματα».

Send this to a friend