• Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου
  • 04:08

Αθήνα

4 oC

ελαφρές νεφώσεις

Τελικά τίνος είναι η γραβάτα ρε παιδιά; Τη δάνεισε ο Τζανακόπουλος στον Τσίπρα; (EIKONEΣ- BINTEO)

Μετά την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο Μέγαρο το βράδυ της Παρασκευής και την κόκκινη γραβάτα που φόρεσε -πρώτη φορά στα χρονικά- ο Έλληνας πρωθυπουργός, έχει "ανάψει" η συζήτηση για το τίνος ήταν η γραβάτα που φόρεσε ο Αλέξης. 

Πολλοί εκτιμούν ότι ήταν η ίδια που του είχε χαρίσει μερικές μέρες πριν κατά την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ.

Λίγο αργότερα, αφού η κυβέρνηση επικοινώνησε ιδιαίτερα το θέμα της γραβάτας του κ. Τσίπρα, ήρθε κι ένα video από τα ενδότερα του Μαξίμου. Ήταν η στιγμή που ο πρωθυπουργός ετοιμαζόταν να φύγει για το Ζάππειο. Στο video που ανέβηκε στο λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Instagram φαίνεται ο Δημήτρης Τζανανόπουλος να του φτιάχνει τον… κόμπο.

Στην κυριακάτικη Αυγή ήρθε η φωτογραφία που ίσως λύνει το μυστήριο. Δείχνει τον πρωθυπουργό και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να διαλέγουν… γραβάτες. Τουλάχιστον οκτώ γραβάτες είναι απλωμένες σε ένα τραπέζι μπροστά τους.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος πιάνει αυτή που τελικά φόρεσε ο κ. Τσίπρας. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές: γκρι, πετρόλ, μια πιο καφετιά.

Η γραβάτα που τελικά επιλέχθηκε, μοιάζει με μια που κατά το παρελθόν έχει επιλέξει να φορέσει και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Όλα δείχνουν λοιπόν, ότι εκείνος δάνεισε στον πρωθυπουργό τη γραβάτα που φόρεσε στο Ζάππειο. Το μυστήριο λύθηκε.

Send this to a friend