• Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
  • 20:43

Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Τι «ενώνει» Αλέξη Τσίπρα και Ντόρα Μπακογιάννη! Η συζήτηση που είχαν στο Προεδρικό και δεν είχε σχέση με Πολιτική

Λίγες ώρες μετά την «μάχη» για το Σκοπιανό στη Βουλή που είχαν τόσο με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και- κυρίως- με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, η Ντόρα Μπακογιάννη  είχε ένα τετ α τετ με τον κ. Τσίπρα, αλλά και με τη σύντροφό του Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα.

Όπως αναφέρει ο «Βηματοδότης», η συνάντηση έγινε στη μεγάλη αίθουσα του Προεδρικού Μεγάρου, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του ινδού προέδρου Ram Nath Kovind και της συζύγου του.

Πρώτα πλησίασε την κυρία Μπακογιάννη η κυρία Μπαζιάνα, η οποία τη χαιρέτησε ευγενικά (και στον πληθυντικό). Εν συνεχεία την πλησίασε ο κ. Τσίπρας. Και τι νομίζετε ότι συζήτησαν; Για το Μακεδονικό; Για τη συμφωνία των Πρεσπών; Για τα απόρρητα έγγραφα που αποχαρακτήριζαν σε ρυθμό πολυβόλου στη Βουλή ο Πρωθυπουργός μαζί με τον υπουργό Εξωτερικών; Τίποτα απ’ αυτά.

Ο Πρωθυπουργός μίλησε για τα παιδιά του και η Ντόρα για τα εγγόνια της! Τώρα θα πείτε τι είδους ενδιαφέρον είχε ο κ. Τσίπρας για τα εγγόνια της Ντόρας; Ίσως να μην το ξέρετε, αλλά ένας εγγονός της (γιος της Αλεξίας Μπακογιάννη) ήταν συμμαθητής και φίλος του γιου του κ. Τσίπρα στην «Αγκάλη». Ένας παιδικός σταθμός, λοιπόν, ένωσε τους δύο πολιτικούς και άφησαν τα απόρρητα έγγραφα κατά μέρος.

Πηγή: tovima.gr

Send this to a friend