Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Το απρόοπτο την ώρα που ψήφιζε ο Τσίπρας – Πώς αντέδρασε ο Πρωθυπουργός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε όταν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, βρισκόταν στο παραβάν για τις Περιφερειακές εκλογές.

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε όταν ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, βρισκόταν στο παραβάν για τις Περιφερειακές εκλογές.

Συγκεκριμένα, όπως τράβηξε την κουρτίνα από το παραβάν για να μπει και να ψηφίσει αυτή έπεσε με τον κ. Τσίπρα να τη βάζει στη θέση του και να συνεχίζει κανονικά τη διαδικασία.

Στο εκλογικό τμήμα στην Κυψέλη, που ψήφιζε ο κ. Τσίπρας για τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές εκλογές υπήρχε ουρά. Οι παρευρισκόμενοι του είπαν “πέρνα Πρόεδρε να ψηφίσεις”, με τον ίδιο να ρωτά “δεν είναι άλλοι πριν από εμένα;”.

Ο κ. Τσίπρας αρχικά είπε ότι θα περιμένει και πως θα ψηφίσει όταν έρθει η σειρά του ωστόσο στη συνέχεια πείστηκε από τις επιμονές του κόσμου και πέρασε μπροστά.

Όμορφη ημέρα για την Ελλάδα...

«Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για την Ελλάδα είναι μια μέρα δημοκρατίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο 1ο δημοτικό σχολείο της Κυψέλης.

«Οι πολίτες αποφασίζουν για τους δήμους τις περιφέρειες, τους εκπροσώπους που θα στείλουν στην ευρωβουλή» συνέχισε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε «είναι όμως και μέρα ευθύνης των πολλών, είναι μέρα ευθύνης του καθενός και της καθεμιάς να υπερασπιστεί τις θυσίες και τους κόπους του ελληνικού λαού».

«Είναι μέρα ευθύνης να επικυρώσει ο καθένας και η καθεμία και να εγκρίνει και να προστατεύσει την πορεία ανάκαμψης της οικονομίας, αλλά και τα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης της κοινωνικής πλειοψηφίας. Να μην αφήσει καμία χαραμάδα, καμία κερκόπορτα ανοιχτή σε κανέναν την επόμενη μέρα να τα πάρει πίσω ή να τα αμφισβητήσει. Σε κανέναν, είτε εντός, είτε εκτός της χώρας» είπε ο πρωθυπουργός.

«Είναι η ώρα της ευθύνης των πολλών για το σήμερα και το αύριο του τόπου» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Send this to a friend