Αθήνα

13 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Survivor – Κώστας Παπαδόπουλος σε Τριαντάφυλλο: Μυρίζει το στόμα σου, φύγε από εδώ! (vid)

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Το πρώτο πετυχημένο «crash test» του Σπήλιου Λιβανού

Με άριστα πέρασε το πρώτο crash test απέναντι στην Κομισιόν και τους Ευρωπαίους ομολόγους του πριν μερικές ημέρες ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός.

Στο περιθώριο του Συμβουλίου των Υπουργών Γεωργίας ο κ. Λιβανός έδωσε σαφές στίγμα των πολιτικών του θέσεων και ζήτησε λύσεις για τρέχοντα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.

Όπως λένε παράγοντες του Υπουργείου πέτυχε την εκπλήρωση του συνόλου των αιτημάτων που έθεσε στο σώμα από ελληνικής πλευράς.

Εξάλλου, όσοι ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις έχουν να λένε πως από την ανάληψη των καθηκόντων του έως σήμερα ο υπουργός περισσότερο δουλεύει παρά μιλάει και ήδη υπάρχουν απτά αποτελέσματα  προς όφελος των παραγωγών που έχουν πληγεί από την πανδημία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα 156 εκατ. ευρώ, που θα διαθέσει το ΥπΑΑΤ για κορονο-ενισχύσεις στους αγρότες με γνώμονα τα χρήματα να κατευθυνθούν σε αυτούς που επλήγησαν και έχουν πραγματική ανάγκη.

Όπως λένε συνεργάτες του Υπουργού ο κ. Λιβανός έχει πρωταρχικό στόχο να  συνδέσει άρρηκτα τον πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό ενώ αρκετές κινήσεις του εστιάζονται στη διαμόρφωση χρηματοδοτικών εργαλείων για τα επόμενα 7 χρόνια, στην προστασία της ελληνικής παραγωγής, στην ασφάλεια του καταναλωτή, στα εγγειοβελτιωτικά έργα αλλά και την έξυπνη γεωργία.

Κωστής Χατζηδάκης: Η τούρτα – έκπληξη από την σύζυγό του (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Ο Πιερρακάκης πρόεδρος του Global Strategy Group του ΟΟΣΑ
Δημοσκόπηση Alco: Αύξησε τα ποσοστά του ο ΣΥΡΙΖΑ, αυξήθηκε η δυσαρέσκεια, αλλά ΝΔ και Μητσοτάκης έχουν ισχυρό προβάδισμα
Nάντια Γιαννακοπούλου: Συντριμμένη από τον θάνατο 39χρονου φίλου της που πέθανε από κορονοϊό – «Δε θα σε ξεχάσω ποτέ αγαπημένε μου φίλε»
Χριστοδουλάκης για τη δημιουργία ESL: «Προσβάλλει ευθέως τις αρχές του ανοικτού ανταγωνισμού και της αθλητικής αξίας»
Δόμνα Μιχαηλίδου: Συντετριμμένη για την απώλεια στενού της συνεργάτη – Η συγκινητική της ανάρτηση (ΦΩΤΟ)