Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Βοσδογάνης: Ποιος βλέπει αυτήν την ΕΡΤ για να γίνεται τόσος θόρυβος; Μόνο αν αφεθεί ελεύθερη η ΕΡΤ, μπορεί να τα καταφέρει

Με αφορμή  το εμπάργκο που επέβαλε η ΝΔ στην ΕΡΤ, μετά τα σχόλια του δημοσιογράφου Σωτήρη Καψώχα, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Φώφης Γεννηματά, Νίκος Βοσδογάνης αναφέρει πως «αν μπορεί να βγει ένα συμπέρασμα σε σχέση με αυτή τη διαμάχη για την ΕΡΤ, είναι ότι επιτέλους χρειάζεται μια δημόσια τηλεόραση που δεν θα είναι φερέφωνο κανενός».

«Αφήστε το λουλούδι να ανθίσει, υπάρχουν άξιοι συνάδελφοι, δημοσιογράφοι και τεχνικοί που μπορούν να αναλάβουν αυτό το έργο. Η ΕΡΤ μπορεί να τα καταφέρει αν αφεθεί ελεύθερη», επισημαίνει ο ίδιος για να συμπληρώσει: «Αλλιώς θα απαξιωθεί πλήρως στη συνείδηση του πολίτη και δεν θα χρειαστεί κανένας πολιτικός για να την κλείσει....».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Βοσδογάνη στα social media:

«Αν μπορεί να βγει ένα συμπέρασμα σε σχέση με αυτή τη διαμάχη για την ΕΡΤ, είναι ότι επιτέλους χρειάζεται μια δημόσια τηλεόραση που δεν θα είναι φερέφωνο κανενός. Οι αποκλεισμοί δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα.

Οι δήθεν απόψεις, δεν είναι τόσο ελεύθερες, όταν είναι ενταγμένες σε ένα σύστημα κυβερνητικής προπαγάνδας.

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν στη δημόσια τηλεόραση.

Είμαι από αυτούς που θεωρούν αδιανόητο να τίθενται στελέχη στο "ψυγείο" μόνο και μόνο επειδή ανήκουν σε διαφορετικό κόμμα από αυτό που κυβερνά.

Ήμουν απόλυτα αντίθετος με το "μαύρο" στην ΕΡΤ. Είμαι όμως απέναντι και στο "μαύρο" στην πράξη που επιβάλλεται στην ΕΡΤ, όταν η δημόσια τηλεόραση εξυπηρετεί κομματικές και μόνο σκοπιμότητες.

Αλήθεια ποιος βλέπει αυτήν την ΕΡΤ για να γίνεται τόσος θόρυβος;

Κανένας.

Αφήστε το λουλούδι να ανθίσει, υπάρχουν άξιοι συνάδελφοι, δημοσιογράφοι και τεχνικοί που μπορούν να αναλάβουν αυτό το έργο.

Η ΕΡΤ μπορεί να τα καταφέρει αν αφεθεί ελεύθερη.

Αλλιώς θα απαξιωθεί πλήρως στη συνείδηση του πολίτη και δεν θα χρειαστεί κανένας πολιτικός για να την κλείσει....».

Send this to a friend