Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Ο Πουλάκης «έβγαλε στη σέντρα» τον Πολάκη: Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα «να βάλουμε κανέναν φυλακή»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του κόμματος του η φράση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη ότι "ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει και πάλι τις εκλογές αν μπουν κάποιοι φυλακή". 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Συγκεκριμένα, έντονα επικριτικός ήταν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84 και στην εκπομπή της Νόνης Καραγιάννη.

«Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα αυτή τη φράση. Νομίζω ότι τις εκλογές τις κερδίζεις αν έχεις κάνει έργο και έχεις ικανοποιήσει βασικά θέματα της κοινωνίας, αν έχεις χαράξει μια πολιτική με προοδευτικό πρόσημο, σε αντίθεση με ό,τι προσβλέπει και λέει η αξιωματική αντιπολίτευση», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πουλάκης.

Την ίδια ώρα και ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης ζήτησε από τον κ. Πολάκη να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του κληθείς να τοποθετηθεί για τη δήλωση Πολάκη από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι «κάθε ένας ο οποίος μιλάει στον δημόσιο χώρο, και μάλιστα από θέση ευθύνης, λέει αυτό που πιστεύει και κρίνεται αυστηρά».

«Εμείς δεν πρόκειται κανέναν να πάμε στη φυλακή, αλλά εμείς ανοίγουμε τις υποθέσεις, τις κρατάμε ανοιχτές, δεν πηγαίνουν οι φάκελοι να χρονίζουν και να αραχνιάζουν» είπε, ενώ εκφράστηκε και με καλά λόγια για το δικαιικό σύστημα υποστηρίζοντας ότι δεν χρειάζεται αλλαγές.

«Εμάς μας ενδιαφέρει να προχωρήσουν οι υποθέσεις που έχουν αναπεμφθεί από τη Βουλή στη Δικαιοσύνη, έτσι ώστε πηγαίνοντας προς τις εκλογές να μην υπάρχουν θολά τοπία, αμετροέπειες και κρίσεις επί προσώπων που να θεωρηθούν δέσμιοι», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Βουλής μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Επανήλθε στο Facebook ο Πολάκης

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο Παύλος Πολάκης με ανάρτηση στο Facebook έσπευσε να διορθώσει τις εντυπώσεις, λέγοντας ότι η κυβέρνηση δεν φυλακίζει, ούτε τιμωρεί, αλλά αποκαλύπτει. Και πρόσθεσε ότι η Δικαιοσύνη αποφασίζει και φυλακίζει...

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook:

Προς κύριο Μητσοτακη και τον αγαπημένο του αντιπρόεδρο ,ενταύθα
1)Δεν είπα τίποτα διαφορετικό απο αυτο που κουβεντιάζει όλη η ΕΛΛΑΔΑ στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας : να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ αυτοί που κατέκλεψαν και Χρεωκοπησαν τη χώρα!!
2) Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί ,αλλα αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Η δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ, οπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει...
3) πρεπει να σας έχει πιάσει συγκρυο.... Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα ;...

ΣΧΕΤΙΚΑ

Send this to a friend