Αθήνα

15 oC

αίθριος καιρός

Βουλή: Ποιοι εορτάζοντες βουλευτές «ξέχασαν» να πάνε γλυκά

Πληθώρα βουλευτών γιόρταζαν σήμερα του Αγίου Νικολάου στη Βουλή και από το πρωί τα γλυκά και οι ευχές αντήχησαν στις αίθουσες του κοινοβουλίου.

Πληθώρα βουλευτών γιόρταζαν σήμερα του Αγίου Νικολάου στη Βουλή και από το πρωί τα γλυκά και οι ευχές αντήχησαν στις αίθουσες του κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, απολογήθηκε που δεν έφερε γλυκά για να κεράσει, λέγοντας ότι γύρισε αργά το βράδυ της Πέμπτης από το Λονδίνο, όπου πραγματοποιήθηκε η Σύνοδος του ΝΑΤΟ και σήμερα είχε βεβαρυμένο πρόγραμμα λόγω του νομοσχεδίου για την αναβάθμιση των F-16 που συζητείται στην αρμόδια επιτροπή. Δεσμεύτηκε πάντως ότι θα φέρει γλυκά τη Δευτέρα.

Από την άλλη ευδιάθετος ο Νίκος Βούτσης πέρασε από την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, όπως συνηθίζει να κάνει, και τους είπε: «Ήρθα να μου ευχηθείτε...». Ζήτησε συγγνώμη που ξέχασε να φέρει γλυκά, αλλά  όπως αποκάλυψε είχε μια δραματική εμπειρία το βράδυ της Πέμπτης σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Μαρούσι, στην οποία ήταν ομιλητής. «Να μην στεναχωριόμαστε, είμαστε ένα τίποτα» ανέφερε ο κ. Βούτσης και τους αποκάλυψε ότι στη συγκέντρωση ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έπαθε ανακοπή.

Από την άλλη, στη Βουλή με τέσσερα μεγάλα κουτιά με γλυκά έφερε ο Νίκος Παππάς. Ο πρώην υπουργός, ο οποίος ήταν όλη ημέρα στη Βουλή για τη συζήτηση του φορολογικού νομοσχεδίου, δεχόταν ευχές συνεχώς στο κινητό , τα social media και τους διαδρόμους της βουλής.

Send this to a friend