• Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου
  • 01:22

Αθήνα

11 oC

ελαφρές νεφώσεις

Χώρισε ο Δήμαρχος! Μπουτάρης: «Απολαμβάνω τη μοναχικότητά μου…!»

Χώρισε ο Δήμαρχος! Μπουτάρης: «Απολαμβάνω τη μοναχικότητά μου…!»

Με τη φράση «απολαμβάνω τη μοναχικότητά μου», ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης πιστοποίησε πως χώρισε με την μέχρι πρότινος σύντροφό του Γκαμπριέλα Σάινερ.

Ο δήμαρχος μίλησε σε εκπομπή στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Amagi  και απάντησε σε θέματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην προσωπική του ζωή, όπου δεν είχε πρόβλημα να απαντήσει σε κάθε ερώτηση.

Πρώτα απ’ όλα είπε για την σύζυγό του που έφυγε νωρίς και την οποία αγαπούσε όσο τίποτα. «Ήταν η ζωή μου», αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση για την τωρινή του συναισθηματική κατάσταση ανέφερε πως «στην ηλικία μου η εύρεση συντρόφου είναι κάτι πολύ δύσκολο και πως για την ώρα απολαμβάνω την μοναχικότητά μου», γεγονός που αποδεικνύει το τέλος της σχέσης του με την Γκαμπριέλα Σάινερ, με την οποία είχε εμφανιστεί σε πολλές εκδηλώσεις.

[adsense]

Για την Γκαμπριέλα Σάινερ είχε μιλήσει και πριν από ένα χρόνο, λέγοντας πως τη γνώρισε πριν από 13 χρόνια σε μία από τις εκδηλώσεις για την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης που ήταν η Θεσσαλονίκη. Τότε είχε πει πως: «Μιλάει τα ελληνικά καλύτερα από εμένα και από εσένα, είναι γλυκύτατη, έχει βοηθήσει μη κυβερνητικές οργανώσεις, βοήθησε στην κοινωνική πολιτική του Δήμου και σήμερα μετέχει στην ελληνογερμανική συνεργασία».

Send this to a friend