Αθήνα

8 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Καραϊβάζ: Tα δύο σενάρια της ΕΛ.ΑΣ. για το συμβόλαιο θανάτου- Τι περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κατσικάρης καλεί Σγουρό!

Ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δημήτρη Κατσικάρη και κατέβηκε στον Πειραιά το Σάββατο ο Γιάννης Σγουρός. Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κάλεσε τον πρώην Περιφερειάρχη για ένα καφέ

Ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δημήτρη Κατσικάρη και κατέβηκε στον Πειραιά το Σάββατο ο Γιάννης Σγουρός. Ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κάλεσε τον πρώην Περιφερειάρχη για ένα καφέ στη «Στάνη», κίνηση που σαφέστατα «ζεσταίνει τις μηχανές» ενόψει των Περιφερειακών εκλογών του επόμενου έτους.

Στην παρέα βρέθηκαν εκτός των άλλων, οι πρώην βουλευτές Δημήτρης Καρύδης και Σταύρος Σουμάκης, ο διακρινόμενος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου Μανώλης Αντωνάκος, πολλοί πρώην περιφερειακοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι Πειραιά και άλλοι παράγοντες.

Ενδιαφέρον πάντως είχε η κριτική – έστω και διακριτική – που δέχθηκε ο Γιάννης Σγουρός για την επιλογή του να ορίσει υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά το 2014 ένα στέλεχος που δεν καμιά σχέση με την πόλη. «Δίναμε ραντεβού στο Πέραμα κι αυτός πήγαινε στον Κορυδαλλό» ακούστηκε να λέει έμπειρος Περιφερειακός Σύμβουλος.

Και παριστάμενος δημοσιογράφος υποστήριξε ότι αν ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ένας έμπειρος Πειραιώτης, δείχνοντας εκείνη τη στιγμή τον οικοδεσπότη Δημήτρη Κατσικάρη, θα μπορούσε να έχει κερδηθεί ακόμα και η Περιφέρεια. Άλλωστε η διαφορά από τη Ρένα Δούρου σε όλη την Αττική ήταν μόλις 20.000 ψήφοι, ενώ η ψαλίδα υπέρ της σημερινής Περιφερειάρχου άνοιξε ακριβώς στην Α’ και την Β’ Πειραιά.

πηγή: portnet.gr

O Φουρθιώτης μήνυσε τον Βρούτση
Σε φαρμακείο μαζί με την κόρη του ο πρωθυπουργός για την προμήθεια self test (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Βασίλης Κικίλιας βοήθησε μητέρα και γιο που έπεσαν θύματα τροχαίου στο Γκάζι
Προανακριτική Επιτροπή: Αλλάζει ο σχεδιασμός για την υπόθεση εις βάρος του Νίκου Παππά
Μιλένα Αποστολάκη σε Ν.Παπανδρέου: Ο Γιώργος έπεσε εξαιτίας του διχαστικού και ολέθριου δημοψηφίσματος που ήθελε να κάνει
Γραφεία ΣΥΡΙΖΑ: Τι αλλάζει στα γραφεία του κόμματος (φωτογραφίες)